"PKK yere serilmiş paspas gibi"

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Çocuklarımız dağa çıkmıyor, bu terör belasını gelip başımıza saran örgütlerinin en belalılarından olan PKK yerlere serilmiş paspas gibidir. Sadece Erzurum'da, Hınıs'ta değil, Türkiye'nin her tarafında." dedi.

admin
admin
25 Kasım 2017 Cumartesi 10:18
"PKK yere serilmiş paspas gibi"

Akdağ, AK Parti Hınıs İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun herkes tarafından bilindiğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti ve milletin gözbebeği Recep Tayyip Erdoğan'ın, önüne çıkan engelleri aşa aşa yoluna devam ettiğini belirten Akdağ, şöyle konuştu:

"Bundan sonra da önümüze engeller çıkaracaklar, rahat durmazlar. Bütün bu engelleri aşmanın yolu, birlikte hareket etmemizdir, AK Parti'liler ve bütün bir millet olarak yüreğimizin beraber atmasıdır. Özellikle hepimizi ilgilendiren vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi, milletimizi ilgilendiren meseleler olduğunda yüreğimizin beraber atmasıdır. AK Parti ayrılıkların, şahsi hesapların partisi değildir. Öyle olmadığı içindir ki bu aziz millet de 15 senedir AK Parti ile birliktedir. Bu hizmetlerin bizim ayağımıza gelişi, son 15 sene içerisinde hayatımızın değişmesi, evelallah milletin desteğiyle ve AK Parti'nin bir ve beraber olan dava anlayışıyla olmuştur."

Akdağ, AK Parti'nin şahısların partisi olmadığını, "ben" davası güdenin de partide yerinin olmadığını vurguladı.

AK Parti'nin millete hizmetkarlığın partisi olduğunu anlatan Akdağ, "Başımızda bir terör sıkıntısı vardı, Allah'a çok şükür bugün Türkiye'de terör sıkıntısı kalmamıştır. Mücadele devam ediyor ama Türkiye Cumhuriyeti bu mücadeleyi kesinlikle kazanmış durumda. Çocuklarımız dağa çıkmıyor, bu terör belasını gelip başımıza saran örgütlerinin en belalılarından olan PKK yerlere serilmiş paspas gibidir. Sadece Erzurum'da, Hınıs'ta değil, Türkiye'nin her tarafında." diye konuştu.

Terör ile insanları öldürerek hiçbir hakkın aranamayacağını ve bunun insanlık dışı olduğunu aktaran Akdağ, İslamda bir kişiyi haksız yere öldürmenin, tüm insanlığı öldürmüş gibi olduğuna işaret etti.

Terörün belini kırdıklarını ve yerdeki paspas haline getirdiklerini aktaran Akdağ, şunları kaydetti:

"Biz AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız riyasetinde hizmetlerimizi geliştirerek devam ettireceğiz. Çok daha mükemmel hizmetlerin bu şehre geldiğini göreceksiniz. Kim bu milletin bayrağına, devletine, toprağına, ezanına, inancına yönelik her hangi bir terörist eylem içerisinde olursa, adı ne olursa olsun, PKK, DEAŞ, DHKPC, bu güne kadar ezdiğimiz gibi bundan sonrada onların başını ezmeye devam edeceğiz. Sizlerin başımız üstünde yeriniz var. Millete silah doğrultanın başını ezmeye de devam edeceğiz."

İlçe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Erzurum milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de katıldı.

Kongrenin ardından Akdağ, Hınıs Belediyesi Sosyal Tesislerinde yemekte öğretmenlerle de bir araya geldi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPKKAK PartiPaspas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.