PASİNLER’E ÇELİK ADAY

Uzun yıllar Erzurum yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan Recai Çelik, Saadet Partisi’nden Pasinler Belediye Başkan adayı oldu.

28 Ocak 2014 Salı 11:48
PASİNLER’E ÇELİK ADAY
Saadet Partisi İl Seçim Karargahı’nda basın tanıtımı toplantısında adaylığı açıklanan Çelik, iddialı olduğunu ve seçimi kazanmak için çalışacağını belirtti.
Çelik, yaptığı konuşmada, “Yıllarımı verdiğim, bugünkü içler acısı durumundan dolayı da üzüntü duyduğum Pasinler ilçeme aday gösterilmemden dolayı mutluyum. Pasinler'de birilerinin değil, halkın başkanı olacağım. Belediyenin kapılarını halkıma sonuna kadar açacağım. Şeffaf, hesap verebilir bir belediye oluşturacağım. Herkese hizmetleri eşit götürmeye çalışacağım. İlçemizin en büyük sorunu olan göç ve işsizlik sorununa yönelik çalışmalara büyük önem vereceğim. Gençlerimize büyük değer veriyorum. Tüm gençlerimizi işsizlikten kurtaracak çalışmalar yapacağım. İlçemi köy görünümünden kurtaracağım. İlçemizin kalkınmasına yönelik projelerimizi halkımızla ve tüm kamuoyu ile paylaşacağım. İnşallah yaşanabilir, göç edilmeyen bir ilçeyi hep birlikte oluşturacağız.” dedi. Pasinler'den gelen çok sayıda genç ve partili adaylarının seçimlerde kazanması için her türlü desteği vereceklerini belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 28.01.2014 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan incesu 2014-02-13 23:02:10

Hasankalenin oz evladi allah yardimcin olsun hayirli secimler saibesiz tek parti saadet partisi belediyecilik milli gorusun isidir.

Avatar
esat akbulut 2014-01-29 13:32:16

hasankale senın gıbı durust namuslu calıskan bırıne ıhtıyacı var allah yardımcın olsun

Avatar
ömer 2014-01-29 10:29:04

hayırlı olsun hasankalemize. genç dinamik ve çalışkan kardeşimiz.inşallah hasankale de var olan yandaşlık,tembellik son bulur.belediye merkeze hiç bir şey yapmadı.23 bin olan nufus bu gün 9 binlere düştü.halen daha memurlar ve öğretmenler gidiş geliş yapıyor.yaşanabilir bir hasankale bekliyoruz.hayırlı olsun recai kardeşim.

Avatar
aziz 2014-01-29 02:29:46

recai bey delikanlı adamdır. hasankaleye çok katkı yapacağına inanıyorum.gençliğinden beri tanırım.namazlı niyazlı kaliteli bir kardeşimiz.inşallah belediye başkanı olur.

Avatar
hskan akbulut 2014-01-28 21:34:04

Pasinlerin oz evladi rrcai bey pasinleri cok iyi yerlere getirecegine cani gonulden inaniyorum hemserilerim

Avatar
hasan 2014-01-28 21:15:58

adamın adı ne çelik ise soyadı ne