PALANDÖKEN'DE GÜN BİRLİK GÜNÜ

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, ilçe Kadın Kolları Başkanı Saniye Tokce, ilçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri ikinci defa Palandöken Belediye Başkanlığına aday gösterilen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamın da ziyaret ederek hem birlik beraberlik mesajı verdiler hem de hayırlı olsun temennisin de bulundular.

30 Ocak 2014 Perşembe 11:08
PALANDÖKEN'DE GÜN BİRLİK GÜNÜ
Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Seçimler öncesi kırgınlık ve küskünlük olmaması gerektiğine işaret etti. Yeşilyurt,” Gün birlik günüdür herkes Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başkanımız Orhan Bulutlar’a destek olması gereken bir gündür. Şunu hiçbir zaman unutmayalım AK Parti’nin iktidara geldiği 2003 tarihindeki seçimlerden daha önemli olan 30 Mart 2014 seçimleridir. Özellikle altını çizmem gerekirse ilçemiz de Ak Partiye gönül vermiş ilçesine hizmet etmek için göreve talip olan 20 yakın aday adayımız vardı. Her bir aday adayımız tartışmasız kendilerini toplum da kabul ettirmiş sevilen, ilkeli, liyakatli, dürüst ve samimi adaylardı fakat bir kişi olması gerekiyordu nasipte Sayın Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar, Ak Partimiz de ikinci defa adayımız oldu. Küskünlük, kırgınlık gibi nefsi duygulara kapılmadan birlik ve beraberlik içerisin de sayın başkanımızın etrafında kenetlenerek Ak Partimizi güçlü bir şekilde iktidara taşıyarak ilçemize ve ülkemize daha iyi hizmet edebilmenin mücadelesini vermeliyiz” diye konuştu.

BULUTLAR: BİR OLMALIYIZ, İRİ OLMALIYIZ VE DİRİ OLMALIYIZ

Ak Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise,”Sayın Başbakanımızın sürekli telaffuz ettiği gibi Bir olmalıyız, iri olmalıyız ve diri olmalıyız. Bu seçimler 2003 yılında iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemlidir. Bizim için ikinci 2003 seçimleri olacak. Nefsi duygularımıza değil birliğimize sahip çıkacağımız gündür. Belediye Başkan adaylığı için Ak Partimiz den göreve talip olan tüm arkadaşlarımın yanımda görmek ve el ele vererek birliğimizi koruyarak güçlü bir şekil de ilçemizin ve ülkemizin refahı ve mutluluğu için çalışmalıyız. Bu önümüzdeki hassas dönemde çok yoğun ve sıkı çalışma zamanıdır. Başta büyükşehir adayımız olmak üzere bütün adaylarımız ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Biz büyük bir AK Parti ailesiyiz. Herkes bir birinden ayrı kıymetlidir. Bize düşen Başbakanımıza sahip çıkmaktır. Ülkemize ve hükümetimize karşı oynanan oyunları birlik ve beraberlik içinde olursak bozarız. Allah’ın izniyle.” Dedi.

HEDEFİMİZ VE GAYEMİZ DAHA İYİ HİZMET

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Tek hedefimiz ve amacımız var o da Palandöken İlçesi’ne en iyi hizmeti vermektir. Geçmişte yaptığımız hizmetlerin daha da iyisini fazlasıyla yapacağız. Bunun için AK Parti’nin bunları yapacak gücü var. Hükümetimiz ve Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Özellikle İlçe Başkanımız Fatih Yeşilyurt, İlçe Ana kademe yönetimi, Kadın kolları başkanı Saniye Tokce önderliğinde yönetim kurulu üyelerinize ve gençlik kolları başkanı Osman Yıldız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına çalışmalarda başarılar diliyor teşekkür ediyorum. AK Parti Palandöken İlçe Belediye Başkanın ve Başkan Adayı olarak projelerimiz hazır. Biz AK Belediyecilik anlayışını ilçemizle tanıştıracak ve milletimize hizmet etmek için çalışacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.01.2014 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.