PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı, ‘İlçe Danışma Meclisi’ toplantısı yapıldı. İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu,”Çalışmalarımızı ilk günkü heyecanımızla sürdüreceğiz” dedi.

29 Eylül 2014 Pazartesi 07:13
PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI
Palandöken Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen ‘İlçe Danışma Meclisi’ toplantısına; Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat,İl Başkan Vekili Sedat Özaras, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ile parti ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda Yeni Türkiye Yolun’da yeni yönetimin hedeflerini ve projelerini anlatan ilçe başkanı Haktan Ömeroğlu, hem kendisinin hem de ekibinin yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarının altını çizdi. Başta Palandöken ilçesi olmak üzere, Erzurum ve Türkiye’nin büyüyerek daha da gelişmesi için çalışmalarını aralıksız devam edeceklerini ifade eden Ömeroğlu, bu nedenle de hep bir koşturmaca içerisinde olacaklarını vurguladı.

Kendisine ve ekibine güvenenleri mahcup etmemek için yönetim olarak tüm güçleri ile çalışacaklarını da söyleyen ilçe başkanı Haktan Ömeroğlu, “Göreve geldiğimiz günkü heyecanımızı asla kaybetmeyeceğiz. Bu heyecanımız her zaman devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise AK Parti İl Başkan Vekili Sedat Özaras, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Altan Arslan ile ARGE’den sorumlu yönetim kurulu üyesi M.İkbal Balıkcı’da birer konuşma yaparak çeşitli sunumlarda bulundular.

Programda ayrıca; Palandöken ilçe sınırlarındaki mahalle temsilcilerine plaket,Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görev alanlara da birer teşekkür belgesi verildi.

Editör

Son Güncelleme: 29.09.2014 07:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.