ÖZTÜRK’TEN CHP’YE SERT TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, partisinin bayramlaşma programına katıldı. Öztürk burada yaptığı açıklamada tezkere konusunda kendilerini eleştiren CHP’ye yüklendi.

07 Ekim 2014 Salı 10:01
ÖZTÜRK’TEN CHP’YE SERT TEPKİ
MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma programına Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk’ün yanı sıra, İl Başkanı Zekai Kaya, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ise konuşmasında hükümetin çözüm sürecine yönelik eleştirilerde bulundu, tezkere konusunda partilerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi. Öztürk, “Kılıçdaroğlu kalkmış bizim milliyetçiliğimizi sorguluyor. Önce kendilerine baksınlar. Bir paçadan PKK tutmuş, bir paçandan marksistler tutmuş, 50 bin parçaya bölünmüşsün. Atatürk’ün kurduğu parti olduğunu söylersin. Atatürk’ün büstleri, heykelleri yerlerde sürünürken gıkın çıkmıyor. Sen kimsin MHP’nin milliyetçiliğini sorguluyorsun. Senin haddine mi? Hadi oradan. MHP doğru olan neyse bu devletin milletinin menfaatine olan neyse biz onu yaparız. Orta Doğu’ya baktığımız vakit her zaman Türk milletinin menfaatlerini öne koyarız. Bizim doğrularımız böyle şekillenir” diye konuştu.
Öztürk, tezkere konusunda kendilerinin Türk milletinin menfaatleri için ‘evet’ dediklerini ifade ederek, “PKK’nın kravatlı takımının ‘hayır’ demesi de bu konuda bizim ne kadar doğru bir karar verdiğimizin ispatıdır” diye konuştu.
Törende konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

Editör

Son Güncelleme: 07.10.2014 10:01
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOktay ÖztürkMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.