ÖZKILIÇ’TAN ETSO’YA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Yakutiye Belediye Başkan adayı Nurullah Özkılıç, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

15 Ocak 2014 Çarşamba 16:32
ÖZKILIÇ’TAN ETSO’YA ZİYARET
MHP Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal’la birlikte Başkan Yücelik’i ziyaret eden Özkılıç, Yakutiye’de hizmete talip olduğunu belirterek, 30 Mart’ta göreve geldiklerinde kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini söyledi. Yerel yönetimdeki tecrübelerini ve birikimlerini şehre katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmekte kullanacağını ifade eden MHP’li Özkılıç, şehirlerin yönetim stratejilerinin belirlenmesinde, sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerinin önemli rolü olduğunu dile getirdi.
Özkılıç’a talip olduğu görevde başarı dileyen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin ülkeye ve Erzurum’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Erzurum’un hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Yücelik, şimdiye kadar şehrin önünü açacak, vizyonunu geliştirecek ve kalkınmaya katkı sağlayacak her türlü projeye ETSO olarak destek verdiklerini, bundan sonra destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 15.01.2014 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.