ÖZKILIÇ DOSİAD'I ZİYARET ETTİ

MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç ziyaretlerini sürdürüyor.

12 Ocak 2014 Pazar 18:20
ÖZKILIÇ DOSİAD'I ZİYARET ETTİ
Bu kapsamda Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSİAD)'ı ziyaret eden Özkılıç, "Belediye yönetim anlayışımızda iş alemini tabii partner olarak görüyoruz" dedi.
İNTERAKTİF BİR YÖNETİM VAAD EDİYORUZ!
DOSİAD yetkilileriyle bir araya gelen Özkılıç hizmet hedeflerini anlatarak, "Belediyecilik toplumun her kesimine hitap eden ve ana eksenini hizmet ve himmet kavramlarının oluşturduğu kutlu bir siyaset kulvarıdır" değerlendirmesinde bulundu.
Belediye hizmetlerinin sadece insana dönük olmadığını, başta çevre olmak üzere yaratılmış bütün varlıkları esas aldığının da altını çizen Özkılıç,"Bu anlamda, İlimizde bulunan işadamlarını Belediyelerin önünü açan, vizyon belirleyen, ufuk çizen bir unsur olarak görüyoruz. İnşallah 30 Mart'ta vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde yapacağım öncelikli işlerden birisi, Stk mensuplarından müteşekkil özel bir istişare mekanizması oluşturmak olacaktır. Bu uygulamayı, ESKİ Genel Müdürü olduğumuz dönemlerde hayata geçirmiş, yönetenle yönetilen arasında interaktif etkileşimin hizmetlere dönük pozitif yansımalarını göstermiştik. Yakutiye İlçemizde bunun çok daha kapsamlısını gerçekleştireceğiz" dedi.
KENTSEL DÖNÜŞÜME HIZ VERECEĞİZ
Öte yandan, kentsel dönüşümün ağır aksak yürütüldüğüne de işaret eden Özkılıç, "Göreve geldiğimiz an itibariyle şehirdeki dağınık yapıyı derhal ortadan kaldırıp, derli toplu bir görüntü ile çevre kirliliğini sıfırlayacağız" açıklamasında bulundu.
"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" parolasının önlerini açan önemli bir anlayış olduğunu da dile getiren Özkılıç, daha sonra şunları söyledi:
"Bizim siyaset anlayışımızın temelini sevgi ve hoşgörü oluşturur, her olaya bu açıdan bakan bir yaklaşıma sahibiz. Bize oy versin vermesin, herkesi mübarek kavramıyla tarif ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman, bizdendir yahut değildir ayrımı yapmaksızın herkese ve her kesime eşit yaklaşacağımızı taahhüt ediyoruz; özellikle belediyelerde çalışan kardeşlerimizle yürek yüreğe bir çalışma atmosferi oluşturup, hizmet kervanını aldığımız yerden çok daha ileri mesafelere taşıma azim ve kararlılığında olacağız"

Editör

Son Güncelleme: 12.01.2014 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.