“ÖZGÜRLÜKLER MİLLETİN DUASIYLA BÜYÜYEN AK PARTİ İLE GELDİ”

Ak Partili milletvekili adayları Erzurum’da mahalle mahalle sokak sokak gezmeye devam ediyor.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:06
“ÖZGÜRLÜKLER MİLLETİN DUASIYLA BÜYÜYEN AK PARTİ İLE GELDİ”
Ak Partili milletvekili adayları Erzurum’da mahalle mahalle sokak sokak gezmeye devam ediyor. Ak Parti’nin genç milletvekili adayı Zafer Tarıktaroğlu’da seçim çalışmalarını Narman’da sürdürdü. 

Ak Parti’nin genç milletvekili adayı Zafer Tarıktaroğlu beraberinde partililer ile birlikte Narman ilçesine çıkarma yaptı. Parti teşkilatının içinde yetişen ve Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Tarıktaroğlu’nu yakından tanıyan partililer ilçe girişinde büyük bir ilgiyle karşıladı.

“GİDİLMEDİK KÖY VE MAHALLE BIRAKMIYORUZ”

Tarıktaroğlu ilçedeki ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda partililer ile bir araya geldi. İlçe merkezinde ziyaretlerini sürdüren Tarıktaroğlu ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Şekerli, Çimenli, Toygarlı ve Göllü mahallerine geçti.

Yaptığı ziyaretlerde 13 yıldır Ak Parti’yi girdiği her seçimde iktidara taşıyarak güvenini ortaya koyan bu yüce millete hizmet borçları olduğunu belirten Tarıktaroğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

“MİLLETİ BOL KEPÇEDEN SALLAYARAK KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Tarıkdaroğlu, daha sonra şunları kaydetti; “Bu ülkede özgürlükler Ak Parti ile geldi. İlk hedefimiz yeni anayasa. Bunu engellemek için Ak Parti’nin önüne türlü türkü engeller çıkarıldı. Çünkü millet özgür olsun istemiyorlar. Çünkü bu ülke büyüsün istemiyorlar. Muhalefet her gün yeni bir vaatle ortaya çıkıyor. Biri Diyanet’i kaldıracağız diyor, öteki bol kepçeden sallıyor. Bu millet bunlara hiçbir zaman prim vermedi. Ak Parti öncesinde bu milletin ne tür sıkıntılarla mücadele ettiğini herkes iyi hatırlar. Ama şimdi ulaşımdan sağlığa varıncaya kadar her imkan köylere varıncaya kadar sağlanıyor. Çünkü Ak Parti 13 yıldır milletin duasıyla ayakta.”

Editör

Son Güncelleme: 04.05.2015 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.