Öz’den mini revizyon sinyali!

Öz’den mini revizyon sinyali!

admin
admin
20 Şubat 2018 Salı 12:45
Öz’den mini revizyon sinyali!

Vedat REFAYELİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, genelde memnun olduğu yönetimin büyük bir bölümüyle devam etme kararı alırken, kadrosuna yeni isimler dahil etmek için düğmeye bastı. Ne zaman yapılacağı merak konusu haline gelen AK Parti İl Kongresi’nin tarihi 16 Mart olarak belirlendi. Henüz kongrenin yapılacağı yer belli olmazken, İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yeni dönemde beraber çalışmak istediği yeni bazı isimlere teklif götürmeye başladı. Bu isimler arasında özellikle atama yoluyla göreve geldiğinde teklif götürdüğü ama o gün için o teklifi çeşitli sebeplerden ötürü kabul etmeyenler yer alıyor. Daha güçlü bir yönetim ile yeni döneme girmeyi hedefleyen Öz, seçimle gelmek suretiyle elinin daha kuvvetlenmesini planlıyor. Önceki kongrelere oranla bu kongre öncesinde il başkanlığı için kulislerde herhangi bir isim dolaşmıyor. Görünen o ki Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da iştirak edeceği kongreye tek aday olarak katılacak. O yüzden de Öz, bütün enerjisini milletvekilleri ve teşkilatların da görüşlerini almak suretiyle yeni yönetime harcayacak..

‘’DEDİKODUDAN UZAK DURDUK’’

19 Aralık 2016 tarihinde başladığı İl Başkanlığında 1 yıl 2 ayı geride bırakan Öz’den, geçen süreyi değerlendirmesini istedim. Şunları söyledi: ‘’Özellikle partimizi zora sokan adamlar olmadı yönetimde. Çoğu, ilerleyen yaşına ve de hiçbir menfaat beklemeden geceli gündüzlü çalışan arkadaşlarım oldu, onlarla yeni dönemde de beraber olmak isterim. İçlerinde bir çoğu da var yeni siyasete girmişler. Uyumlu bir dönem yaşadık ve her şeyden önce hiç birimiz yalan söylemedik. Kaldı ki zaten bu dükkan müşterisi olan bir dükkan. Mesele, talepte bulunan vatandaşlara iyi niyetli ve güleryüzlü olma meselesidir. Göreve başlarken zaten bütün arkadaşlarıma söyledim, yapamayacağınız iş için kimseye söz vermeyin. Dedikodudan uzak durduk, kırıcı olmamaya özen gösterdik. Şükür hiç yüzümüzü kara çıkartan ne bir işimiz ne de öyle bir arkadaşımız oldu. Arkadaşlarımızın yüzde 90’ından memnunum. Kadromuza alacağımız yeni arkadaşlar ile yönetimimizin daha da renkleneceğini düşünüyorum’’.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2018 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.