ÖZ: YENİ TÜRKİYE'YE YELKEN AÇACAĞIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin referandum çalışmaları devam ediyor.

admin
admin
22 Mart 2017 Çarşamba 21:38
ÖZ: YENİ TÜRKİYE'YE YELKEN AÇACAĞIZ

İl Yönetiminin dünkü durağı Taşkesenli Kültür Eğitim Ve Dayanışma Vakfı ve Yakut Plaza esnafı oldu. Vakıf Başkanı İbrahim Taşkesenligil tarafından karşılanan il başkanı ve beraberindekiler uzunca bir sohbetin ardından Çaykara Caddesi'nde bulunan Yakut Plaza esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 16 Nisan referandumu sonrası ekonomide büyük değişimler olacağının müjdesini verdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin önceki gün TV ekranlarında Türkiye'nin büyüme hızı konusundaki açıklamalarını hatırlatan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, halk oylaması sonrasında büyüme hızının daha da artacağına dikkat çekti. Öz, "Halk oylamasının sonrasında Türkiye'nin önünde artık hiçbir engel kalmayacaktır. Bu mücadele hak ile batılın mücadelesidir. İslam karşıtı eylemlerin arttığı Avrupa'ya ders vermenin zamanı gelmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yeni Türkiye'ye yelken açacağız" şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.