Öz: Kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yeni yıl vesilesiyle yaptığı açıklamada Erzurum halkının yeni yılını kutladı.

admin
admin
01 Ocak 2018 Pazartesi 09:01
Öz: Kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz

Başkan Öz, “2018 yılının ülkemize, milletimize ve Erzurum’umuza hayırlar getirmesini, sağlık ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum. İstikrar, kalkınma hamlelerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Mekke´nin Fethinin de yıldönümünü kutladığımız yeni yılda sorunların çözüldüğü, huzur ve güven ortamının sağlandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, bir yıl olmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz ediyorum. 2017 yılı dış mihrakların ülkemizi hedef alarak bizlere diz çöktürmek istemesi, bizleri yıldırıp hedeflerimizden saptırmak için başlattıkları oyunlarla geçen bir yıl oldu. 2017 yılını Milletimizin feraseti ve desteği ile hain işbirlikçi ülkelerin karşısına dikilerek geçirdik. Allah’ın izniyle 2018 yılında da dikileceğiz. Milletimizin geleceğe umutla bakması için başlattığımız istikrar ve kararlılık adımlarıyla kalkınma hamlelerimiz hız kesmeden devam edecektir. 2017 yılında dünyanın çeşitli bölgelerinde özellikle Müslümanlara yönelik yapılan zulüm ve sindirme politikalarının 2018 yılında son bulması en büyük dileğimiz olmakla beraber Ak Parti bununla alakalı tüm girişimlerde bulunmaya devam edecektir. Ülkemizin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu geleceği aydınlıktır. Yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize ve milletimize huzur, refah ve istikrar getirmesini temenni ediyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize metanet diliyorum. Bu umutlarla yeni yılınızı kutluyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2018 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.