ÖZ: ERZURUM İÇİN BİR VE BERABER HAREKET EDECEĞİZ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, mazbatasını AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın elinden aldı.

admin
admin
20 Aralık 2016 Salı 23:27
ÖZ: ERZURUM İÇİN BİR VE BERABER HAREKET EDECEĞİZ
20’nin üzerinde adayın olduğu AK Parti’de Erzurum İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz’e teklif edildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Erzurum Günleri programı için Ankara’da bulunduğu sırada AK Parti Genel Merkezi’ne çağrıldığını ifade eden Mehmet Emin Öz, kendisine il başkanlığı teklifinin yapıldığını belirtti. İl Başkanı Öz, bu teklifin kendisi için büyük sürpriz olduğunu dile getirdi.
AK Parti’nin Erzurum’da yaptığı kamuoyu araştırması neticesinde kendi isminin de dillendirildiğini ifade eden Başkan Mehmet Emin Öz, il başkanları toplantısı için Ankara’da bulunduğunu, toplantının ardından iki veya üç gün içerisinde Erzurum’a gelerek, yönetimini oluşturacağını kaydetti.
Erzurum’un hem siyaseten ve hem de iktisadi yönden dağınık olduğunu, zor bir dönemde üstlendiği görevi hakkıyla yapabilmek için, herkesi kucaklayacağını belirten Başkan Öz, şöyle konuştu:
“Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz hepimizin malumu. Erzurum’da da sıkıntılar var, dağınıklık var. Toparlanmamız şart. Dağınıklık bu şehre yakışmıyor. Bunun için, bir ve beraber hareket edeceğiz. ‘Şu bizim paritili, bu değil’ ikileminden uzak bir siyaset izleyecek, herkesi kucaklayacağım. Ankara’da, Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım ile görüştüm, düşüncelerimi aktardım. Erzurum, bölgenin merkezi bir şehri. Kendisi de bu gerçeğin farkında. Puşkin, anılarında Erzurum’u, Rusya’nın Kazan Kenti’ne benzetmiş. Gerçekten öyle. Çok ilkeli, duruşu olan, bölgesinde lider bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehri hep birlikte ayağı kaldıracağız. İşimiz zor, ama imkansız değil. Zorlukları aşmak mecburiyetinde olduğumuzu herkesin bilmesinde yarar var. Kısa zamanda iyi işler yapacağımıza inanıyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 20.12.2016 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.