ÖZ: 1500 BAŞVURUDAN 100 KİŞİYE DÜŞÜREBİLDİK

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Emin Öz, yeni yönetimini açıkladı.

admin
admin
13 Ocak 2017 Cuma 12:28
ÖZ: 1500 BAŞVURUDAN 100 KİŞİYE DÜŞÜREBİLDİK
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Emin Öz, yeni yönetimini açıkladı.
Bir süre önce Genel Merkez tarafından Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Emin Öz, düzenlediği basın toplantısı ile listesini açıkladı. Öz, toplumun her kesimini kucaklamak amacıyla titiz çalışmalar sonucu bu listeyi hazırladıklarını söyledi.
50 asıl 50 yedek partilinin bulunduğu listede bayan üyelerinde varlık göstermesi dikkat çekerken il yönetiminin eski yönetimden yalnızca 5 isme yer verdiği görüldü. Ak Parti il yönetimi listesinde Zafer Medya Gurubu Başkanı Metin Barlak ve eski yönetimden İsmail Çakır'ında gazeteciler arasından seçildiği görülürken il başkanlığı için adaylıkları ile ön plana çıkan Hakan Karadabağ da listede yer aldı.
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda gazetecilere açıklamada bulunan Öz, yönetimin 44 erkek ve 6 kadından oluştuğunu söyledi. Öz, yönetimin meslek dağılımı olarak yönetici, avukat, iş adamı, mühendis, mali müşavir, eğitimci, esnaf, emekli, işçi ve medyadan oluştuğunu aktardı.
Aralık ayının sonlarına doğru il başkanı olarak atandığını hatırlatan Öz, "Seçilme döneminde toplumun değişik kesimleriyle temas kurma imkanımız oldu. Hemen hemen sivil toplumların büyük bir kesimiyle, şehirde siyaset yapmış eski yeni birçok arkadaşımızla, ilçe yönetimiyle, belediye başkanlarımızla ve milletvekillerimizle istişare ettik." diye konuştu.
ÖZ; TOPLUMUN TÜM KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ
Yeni yönetim ile birlikte göreve başlar başlamaz ilk iş olarak tüm STK'ları yerlerinde ziyaret edip sorunlarını dinleyip çözüm bulma gayretinde olacaklarını söyleyen Mehmet Emin Öz'ün basın toplantısında heyecanlı oluşu dikkatlerden kaçmazken konuşmalarıyla kararlılığı yönetiminde iddialı çalışmalar yapacağına yorumlandı. Öz, konuşmasının bir bölümünde yönetime girmek için bin 500'ü aşan müracaatların olduğunu da hatırlattı. Bu müracaatların titizlikle değerlendirilip ancak bunlar içerisinde 100 kişinin listeye alındığını belirten AK Parti İl Başkanı Öz, "Ak Parti görev almak isteyenlerin hizmet vermek isteyenlerin tek çatıda toplandığı bir partidir. Dolayısıyla yönetimde bulunan yedeklerde dahil herkesi çalıştıracağız. Kimsenin bu parti çatısı altında pasif kalmasına müsaade etmeyiz. Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zorlu zamanlarda çalışmak artık yetmemektedir. Çok ama çok çalışmakla siyasetin güzelliğini gösterip halkımızın beklentilerini boşa çıkarmayacağız" dedi.
Hedeflerinde referandum sürecini iyi geçirmek olduğunu aktaran Öz, şunları kaydetti:
"En büyük hedefimiz uyumlu çalışmak. Geçmiş dönemdeki arkadaşlara teker teker teşekkür ediyorum. Buraya kadar bu işi taşıdılar, getirdiler, büyük emekleri oldu. Bundan sonraki önceliğimiz uyumumuzun iyi olması. Bunun için de yönetimimizde değişik mezheplerden ve çevrelerden insanlarla bu şehirde bir uyum olsun istedik. Uyuma çok önem göstereceğiz. Hedefimizde önümüzdeki seçimde referandumdan iyi bir netice almak ve özellikle AK Partili gençlerin eğitimiyle çok yakından ilgilenmek."
 
İŞTE YENİ YÖNETİM LİSTESİ


Editör

Son Güncelleme: 13.01.2017 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.