Orhan: Cumhur İttifakı aynı zamanda istikrar ve güvenin adresidir

Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

admin
admin
21 Şubat 2019 Perşembe 21:01
Orhan: Cumhur İttifakı aynı zamanda istikrar ve güvenin adresidir

Aziziye Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Aziziye Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Orhan'ın yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ilçede esnaf ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Orhan'ın ilçede kurulan halk pazarını da gezdiği aktarılan açıklamada, MHP'lilerin de eşlik ettiği Orhan'ın esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ettiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orhan, şunları kaydetti:

"Cumhur İttifakı aynı zamanda istikrar ve güvenin adresidir. Halkımızın ittifakımıza teveccühü sayesinde inanıyoruz ki 31 Mart gecesi ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Hedefimiz Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği doğrultuda, hizmeti insan için üretmek ve gönül belediyeciliğiyle taçlandırmak olacaktır. Geride bıraktığımız hizmet dönemindeki performansımız daha da iyi hizmetler üreteceğimizin en büyük göstergesidir."

Editör

Son Güncelleme: 21.02.2019 21:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.