O tarihi bir şey bildim de vermiştim!

O tarihi bir şey bildim de vermiştim!

admin
admin
01 Ocak 2019 Salı 13:10
O tarihi bir şey bildim de vermiştim!

Vedat REFAYELİ

Daha önce bu köşede Erzurum’da AK Parti ve MHP ilçe belediye başkan adaylarının 27 Aralık tarihinde belli olacağını yazmış, bu konuda belirlenen tarihin de kesin olduğunu yazmıştım. 27 Aralık da olmadı, sebebi henüz AK Parti ile MHP arasında Erzurum’da ki aday belirleme noktasındaki uzlaşmanın sağlanamaması!

27 Aralık tarihini ben kafamdan atmamıştım, İl Başkanlığına Genel Merkez’in gönderdiği bir talimata istinaden vermiştim. Zira AK Parti Genel Merkezi, Erzurum İl Başkanlığına o tarihi vermişti ve o tarihin de deklare edilmemesini istemişti. Ben de bir şekilde o belirtilen tarihin bilgisine ulaşmış ve bu köşede siz okuyucularıma bildirmiştim. Henüz ilçe adaylıkları konusunda bir mutabakat sağlanmadığı için 27’sinde açıklanacağı bildirilen ama açıklanmayan adaylıklar için şimdi ben bir tarih daha vermek istiyorum.

10 Ocak! Gerçi dün kendisi ile görüştüğüm Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut bu tarihin geç olduğunu belirterek daha önce adaylıkların ilan edileceğini de belirtirken, ‘’Sanırım iki 3 güne adaylıklar belli olur’’ dedi ancak bir önceki yerel seçimde aday tespitinin de ya 3 ya da 4 Ocak tarihinde yapıldığını hatırladığını da kaydetti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSiyasetAdaylar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.