O defteri kapatmış!

O defteri kapatmış!

admin
admin
02 Temmuz 2019 Salı 21:19
O defteri kapatmış!

Vedat REFAYELİ

Çat eski Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Çat defterini kapattığını söyledi, bir daha adaylığı düşünmediğini ama aktif siyaseti sürdüreceği bilgisini verdi.

Şişli’deki işyerinde ziyaret ettiğim Arif Hikmet Kılıç’ın ofisi adeta bir tekkeyi andırıyor. Biri geliyor, diğeri gidiyor. Boş bir anı yok gibi. Gelenler genelde Erzurumlu ama başka şehirli olanlar da var.

Buradaki ofisinde her gün çok sayıda ziyaretçiyi kabul eden Kılıç, etkinliğiyle de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıkları İstanbul’da CHP’nin önemli figürlerinden biri.

Hatta o kadar önemli bir isim halinde ki adı gelecekte CHP İl Başkanlığı için bile geçiyor. İsmi bir ara Şişli Belediye Başkan adayı olarak bile anılmıştı.

Peki 5 yıllık Çat belediye başkanlığından sonra girdiği seçimi kaybeden Kılıç Erzurum’da bir defa daha şansını deneyecek mi? ‘’Asla’’ diyor, kestirip atıyor!

’O defteri kapattım ben. Bugüne kadar görmediği hizmeti gören Çat, bana göre bir altın fırsatı kaçırdı. Doğrusu kimseye kırgın değilim, beni bir daha seçmediler diye. Hele ki siyasetçinin seçmene öyle bir şey deme ne hakkı ne de haddi var. Ama bazen iyi ki de böyle oldu diyorum. En azından ailemi bayağı bir ihmal etmiştim, ilk defa birlikte tatil yapma imkanı buldum. Bundan sonra ben ancak olsa olsa İstanbul siyasetinde olurum’’ diye konuşuyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.