MİNİK DEV SEBAHATTİN KAT ADAY ADAYI

Kat Yapımı sahibi Erzurumlu İşadamı Sebahattin Kat, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde milletvekilliği için AK Parti’den aday adayı oldu.

01 Mart 2015 Pazar 10:13
MİNİK DEV SEBAHATTİN KAT ADAY ADAYI
Sebahattin Kat İstanbul ikinci bölgeden AK Parti’den aday adayı oldu. Erzurumlu olan ve İstanbul’da ticari hayatını sürdüren Kat, 30 yılı aşkındır çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve birçok kişiye iş veren başarılı bir iş adamı olmasının yanında 1995 yılından itibaren Sinema ve tv sektöründe de Kat Yapım ve Prodüksiyon firması ile sinema, dizi, reklam filmi, belgesel dalında çok sayıda projeye imza attı.
En son sinema filmi tarihimizin kahramanı 'Nene Hatun' u beyaz perdeye aktarmıştır. Kat, filmin çekimlerini Erzurum’da gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 01.03.2015 10:15
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK Partiİstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur guler 2015-03-07 19:19:35

Micliste böyle milletvekillerine ihtiyac var .inşallah kazanir Hayirlisi olur inşallah

Avatar
Ahmet can 2015-03-03 11:06:44

Arkadaslar Sebahattin kat gerçekten bu seçimde oy verebileceğimiz. Insan. Birçok kişe ekmek teknesi olmuş işçiyle ağlayıp işçisiyle Gülen işçilerini mutlu etmek için elinden gelini yapan bi insan düşün milletvekili olursa kaç insanın mutlu olması için elinden geleni yapacağıma inanirıyorum oylar Sebahattin bey. Şimdiden inş hayırlı olsun