MİNİK DEV, KOCAMAN YÜREĞİYLE ENGELLİLERİN SESİ OLACAK

İş dünyasında 1.35’lik boyu ile sinema, dizi, reklam ve belgesel alanlarında çalışmalarda bulunan Erzurumlu yapımcı Sebahattin Kat, şimdi de engellilerin sesi olmak için gözünü meclise dikti.

05 Mart 2015 Perşembe 08:46
MİNİK DEV, KOCAMAN YÜREĞİYLE ENGELLİLERİN SESİ OLACAK
İş dünyasında 1.35’lik boyu ile sinema, dizi, reklam ve belgesel alanlarında çalışmalarda bulunan Erzurumlu yapımcı Sebahattin Kat, şimdi de engellilerin sesi olmak için gözünü meclise dikti.
Aslen Erzurum Hınıslı olan İşadamı Sebahattin Kat, ticari hayatını İstanbul’da sürdürüyor. Kısmetim Otel, Küçük Ağa, Ayrı Dünyalar, Unutabilsem, Süper Yıldız gibi televizyon dizilerine imza atan 30 kilo ağırlığında, 1.35 boyundaki Sebahattin Kat, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Müdürlüğü ile Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu’nun da desteğini alarak özürlülerin sorunlarını her yerde dile getiriyor.
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZLA EL ELE MECLİSE…
AK Parti’den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Sebahattin Kat, “8,5 milyon engelli vatandaşımızla el ele meclise” sloganıyla başlattığı seçim kampanyası kapsamında yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi görüyor. Kat, “Engellilerin yardıma muhtaç insanlar olmadığını, istedikleri zaman çok önemli işler yapabileceklerini de ispatladım. Beyoğlu’nda restoranım ve yapım firmam var. Ben engelliler için bir örneğim. Engelli insanları iş görür hale getirip kimseye muhtaç olmayacak şekilde yaşamaları için çalışmalar yapacağız” dedi.
ENGELLİLERİN SESİ OLACAĞIZ
Milletvekili aday adayı olarak engellilerin sorunlarını meclise taşıyacaklarının altını çizen Sebahattin Kat, her sağlıklı kişinin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, “Allah bu görevi bize nasip ederse, ülkemizin ve milletimizi kalkınması için enerjimizi harcayacak, engellilerin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışacağız. Engellilerin sorunlarını bizden daha iyi kimse bilemez.” ifadelerini kullandı.
13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin her alanda çağ atladığının da altını çizen Kat, “Bu kadrolar içinde, aziz milletimize hizmet etme onuruna erişmek, bizim için büyük onur ve gurur vesilesi olacaktır.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. 

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2015 08:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.