Milli Yol Partisi İl Başkanı’ndan sert açıklama

Milli Yol Partisi Erzurum İl Başkanı Ali Kürşat Bilgin, “Geriye bakmadan, geçmişle savaşmadan Muhsin başkanın ayak izlerini takip ederek yürüyeceğiz.” dedi.

admin
admin
13 Ocak 2022 Perşembe 06:47
Milli Yol Partisi İl Başkanı’ndan sert açıklama

Bir süre önce Büyük Birlik Partisi’nden kopan Remzi Çayır’ın genel başkanlığındaki bir ekip tarafından kurulan Milli Yol Partisi’nin Erzurum İl Başkanı Ali Sinan Bilgin oldu. Partisinin misyonu hakkında bilgiler veren Bilgin, neden bu oluşum içerisinde yer aldığını anlatırken, BBP yönetimini de topa tuttu.

‘’1992 yılında Muhsin başkanın deklare ettiği milli mutabakat metni halen taze ve geçerliliğini korumaktadır, bizler de halen o metnin ışığında yürüyoruz.’’ diyen Başkan Bilgin, ‘’Zamanın acımasızlığı kendisine değil divanelerinedir. Kimileri zamanın, kimileri ise mekânın divanesi olmuştur. Bir de zamanın delileri vardır. Tıpkı bizler gibi. Hem zamana deliyiz, hem de zamanın delileriyiz. Çünkü zaman bizim için itikaden imandır, Kuran’a göre ise yemindir. Her kasemimiz zamana ve zamanı yaradanadır. 1992 yılında zamanın ve zamanının delisi Muhsin başkanın deklare ettiği milli mutabakat metni halen taze ve geçerliliğini korumaktadır, biz deliler halen o metnin ışığında yürüyoruz.” dedi.

Başkan Bilgin, “Gelinen noktada gördük ki, egoları ve ikballeri dava bilincinin önüne geçmiş kişilerle siyaset yapma ve aynı davaya tuğla taşıma şansımız yoktu. Tarihinde Sivas ili dışında iki belediye dahi alamamış bir partinin, 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Türkiye geneli kazandığı 5 ilçe belediyesinin 2 sini kazanmış bir il teşkilatını ikballeri uğruna hiçe sayarak çeşitli ayak oyunları ile devre dışı bırakmaları akıllı olduklarından değil, delilik gömleğine layık olamamalarındandır. Güneş oradan mı doğar buradan mı bakmadan, karanlığa kahretmeden, geceye bir mum yakıp sabahı bekleyeceğiz. Ayağımızdaki prangaları kırıp geleceğe dev bir adım atacağız. Çünkü bizler halen daha deliyiz. Biz seferle mükellefiz, zafer zaten Allah’ın. Geriye bakmadan, geçmişle savaşmadan Muhsin başkanın ayak izlerini takip ederek yürüyeceğiz. Söyleyecek sözümüz var, Muhsin başkanın yarım kalan hayalleri var, hayallerimiz, ideallerimiz ve deliliklerimiz var. Bıkmadan usanmadan devam edeceğiz. Biz bitti demeden bitmez bayrak düştüğü yerden kaldırılır, kaldıracağız. Biz Muhsin başkanın Anka kuşlarıyız, küllerimizden yeniden doğacağız. Herkesi delirmeye, deli olmaya, divane kılınıp virane olmaya, Muhsin başkanın yarım kalan hayallerini gerçekleştirmeye, katillerinden hesap sormaya, ülke geleceği için âmâsız, fakatsız, egosuz, arkaya bakmadan kim var deyip, kimse yoksa da ben varım diyerek yola koyulduk. Sizleri de bu idealler etrafında, bu delilik davasında tertemiz lekesiz beyaz bir gömlek giymeye, milli yola çağırıyoruz. Çünkü velilik delilikten, delilik ise millilikten geçer.’’

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.