MİLLETVEKİLİ YILMAZ’IN TEMAYÜL BOMBASI

AK Parti’de haftasonu yapılan temayül yoklamasının sonuçları merakla beklenirken, Milletvekili Adnan Ylmaz’ın el yazısıyla paylaştığı liste gündeme bomba gibi düştü.

04 Mart 2015 Çarşamba 08:13
MİLLETVEKİLİ YILMAZ’IN TEMAYÜL BOMBASI
AK Parti’de haftasonu yapılan temayül yoklamasının sonuçları merakla beklenirken, Milletvekili Adnan Ylmaz’ın el yazısıyla paylaştığı liste gündeme bomba gibi düştü.
Her an farklı bir listenin ortaya çıktığı Erzurum’da kulaktan kulağa fısıldanan listeler yayınlanırken, bir vekilin Watshap’ta yer alan AK Parti gurubunda liste paylaşması şok etkisi yarattı.
Yılmaz’ın paylaştığı listenin üst sıralarında Zafer Tarıkdaroğlu, İbrahim Aydemir, Abdurrahim Fırat, Dursun Yıldız ve Erdal Tanas Karagöl gibi teşkilatlarla bağlarını hiç koparmayan isimler olmasının yanında, seçimden seçime Erzurum’a gelen ve parasından başka hiçbir karizması, hiçbir vizyonu olmayan isimlerin de üst sıralarda bulunması dikkat çekti.
Öte yandan Adnan Yılmaz ile aynı cemaati temsil eden Sait Keleş'in listelerde yer almadığını gördükten sonra gruptan ayrılması dikkat çekti.
AK PARTİ SOSYAL MEDYADAN YALANLADI

Bu arada AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabı ‘AK ERZURUM’dan sonuçları yalanladı. Sosyal medyada yapılan açıklamada, “Erzurum Ak Parti Temayül sonuçları, haber sitelerinde farklı yayınlanıyor. Genel Merkezimiz tarafından açıklanmayan ve resmi olmayan hiç bir bilgiye itibar etmeyiniz.” ifadeleri yer aldı.

İşte Adnan Yılmaz’ın Temayül Sonuçları Listesi… 


Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 04.03.2015 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalann 2015-03-04 23:21:10

inanın oyları kimse okumadı attılar çöpe önceki yıllarda olduğu gibi :)

Avatar
editör @Dadaş 2015-03-04 08:33:21

değerli takipçimiz, abdurrahim fırat 3. sırada... twitterdan değil, watshaptan paylaşılmış, onu da ancak gruptakiler görebiliyor

Avatar
Dadaş 2015-03-04 08:28:28

abdurrahim firat üst siralarda degilki listede gozuken 16 sıra :) En uste Ahmet er var bide hangi twitter adresinden paylsilmiş resmi twiter adresinde bir sey yok