MİLLETVEKİLİ ÜNÜVAR'DAN BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

26 Nisan 2014 Cumartesi 17:09
MİLLETVEKİLİ ÜNÜVAR'DAN BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt ve AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Yavuz Kocaman'ın da bulunduğu ziyarette TBMM Sağlık, Aile ve Sosyal İşler Komisyon Başkanı Prof. Dr. Ünüvar, Başkan Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Erzurum'un her alanda gelişmeye müsait önemli kentler arasında yer aldığını ifade eden Parlamenter Ünüvar, "Erzurum, Doğu'nun en gözde kentlerinden birisidir. 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'yla birlikte yıldızı parlayan şehrimiz; kış, doğa ve inanç turizmde cazibe merkezi olma yolunda hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Belediye başkanlığı döneminde İstanbul'da ve Parlamento'da bizimle birlikte başarılı çalışmalara imza atan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Dadaşlar diyarını 10 kat daha büyütecektir" dedi. Başkan Sekmen de, Ünüvar'ın ülkenin sağlık politikasına yön veren başarılı isimler arasında yer aldığını ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Ünüvar, ziyaretin anısına kendisinin kaleme aldığı "Dijital Siyaset" adlı kitabını imzalayarak Sekmen'e hediye etti. Sekmen de Ünüvar'a, kültür yayınları arasında yer alan Alvarlı Muhammed Lütfi Efe ile ilgili sempozyum bildirilerinin kitaplaştırıldığı eseri takdim etti. 

SEKMEN'DEN AK PARTİ TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Sekmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırlayan Sekmen, gece-gündüz demeden AK dava ve Erzurum için çalışan AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile İl ve İlçe Teşkilatlarına teşekkür etti. Sekmen, şöyle devam etti:

"Hizmet etmekten onur duyduğumuz AK davamız için gecesini gündüzüne katarak çalışan Erzurum'un AK kadrolarına şükranlarımı sunuyorum. Kar, çamur demeden bizimle birlikte ter döken, bu millete hizmet için çıktığımız kutlu sevdamıza ortak olan, emek harcayan, ayaz, soğuk ve karlı gecelerde partimizin tanıtım organizasyonlarına katkıda bulunan, bizimle koşan, bizimle aynı hizmet heyecanını yaşayan, olumsuz hava koşullarına aldırmadan bayrak asan, kalabalık kitlelerle bizleri buluşturan tüm teşkilat mensuplarına, tüm AK Parti emekçilerine yürekten teşekkür ediyorum."

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Görevi devralır devralmaz ziyaretçi akınına uğrayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, üç hafta içerisinde yüzlerce ziyaretçinin ilgisiyle karşılaştı. Kabine, Parlamento, kamu, siyaset, iş dünyası, özel sektör, sivil inisiyatif ve halktan büyük alaka gören Sekmen'i Erzurum Vali Yardımcıları Mustafa Gündoğan, Naci Aktaş, Ömer Hilmi Yamlı ve Ertuğrul Egemen, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Emin Canpolat ve yönetim kurulu üyeleri, Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü çalışanları, ERMAÇEVDER Başkanı Murat Girgin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.