Milletvekili Kuzu Sekmen’i ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

admin
admin
07 Mayıs 2017 Pazar 21:52
Milletvekili Kuzu Sekmen’i ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Erzurum Kitap Fuarı’nda gerçekleştirilen söyleşi programı ve imza gününe katılmak üzere kente gelen Anayasa Hukuku Uzmanı Burhan Kuzu, Başkan Sekmen ile görüştü.

Sekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kentte gerçekleştirilen değişim ve dönüşümü anlattı. Şehrin yatırım ve projelerle her alanda yükselen bir ivme yakaladığına dikkati çeken Başkan Sekmen, “Anadolu’nun yükselen değeri olan kadim şehrimiz bugün gelinen noktada değişim, gelişim ve dönüşümü bütün katmanlarında hissetmektedir” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu da, Başkan Sekmen’in gerek Parlamento’da gerekse de mahalli idarelerde önemli bir tecrübeye sahip olduğunu hatırlatarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.