MİLLETVEKİLİ AYDEMİR YANGINZEDELERİN YANINDAYDI

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, “Hükümetimiz sosyal devlet anlayışı içinde her zaman vatandaşın yanındadır. Devlet-Millet kaynaşma ve dayanışması, asla taviz vermeyeceğimiz, temel ilkemizdir” dedi.

04 Ağustos 2015 Salı 03:26
MİLLETVEKİLİ AYDEMİR YANGINZEDELERİN YANINDAYDI
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, “Hükümetimiz sosyal devlet anlayışı içinde her zaman vatandaşın yanındadır. Devlet-Millet kaynaşma ve dayanışması, asla taviz vermeyeceğimiz, temel ilkemizdir” dedi. 

AYDEMİR YANGINZEDELERLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir Tortumkale Mahallesini ziyaret ederek, yangınzedelerle görüştü. Olay yerinde incelemelerde bulunan Aydemir, yetkililerden bilgi aldı, yangınzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEVLET-MİLLET BULUŞMASI

Milletvekili Aydemir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Koçan ve AK Parti Tortum Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle Tortumkale’de yaptığı incelemede, meydana gelen yangın sonrasında devletin tüm imkanlarıyla yangınzedelerin imdadına koştuğunu, konaklama çadırları kurularak, vatandaşlara gıda desteği sağlandığını açıkladı.

DESTEK SEFERBERLİĞİ

Yangın olayının bildirilmesiyle birlikte başta Bakan Efkan Ala olmak üzere AK Parti milletvekilleri,

AK Parti il Başkanlığı ve ilçe teşkilatlarının yangınzedelere destek konusunda seferber olduklarını belirten Milletvekili Aydemir, AFAD'ın derhal Köye desteğe yönlendirdiğini, mağdur vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

SOSYAL DEVLETÇİLİK

Tortumkale Muhtarı Özcan Çaycı’dan olay hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, ‘Bir kardeşimizin ayağına diken batsa, acısını yüreğimizde hissetmeyi bir terbiye halinde ortaya koyan AK Davamızın gereği, her dem ve fırsatta halkın yanında olmaktır. AK Parti hükümetleri sosyal devletçiliği hayata geçiren ilk iktidardır. Kent merkezinden köylere kadar, insanımızın yaşadığı her alanda hizmetleri olduğu gibi acıları da paylaşmak, temel hizmet felsefemizdir. ‘ dedi.

KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde sosyal yardım ve dayanışmanın köylere kadar yaygınlaştırıldığına dikkat çeken Aydemir, ‘Yaşlılara evde bakım hizmetleri, yakacak, yiyecek yardımlarını köylere kadar ulaştıran hükümetimiz, ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ inancının gereğini tüm hassasiyetiyle ortaya koymaktadır. Altını çizerek hatırlatıyorum, biz halkımızın hizmetindeyiz, halkımızın hizmetçisiyiz.” diye konuştu.

AFAD’A TEŞEKKÜR

Sağlık hizmetlerinin ambulans helikopterlerle köylere kadar ulaştırıldığını, halka hizmette yerleşim alanı farklılığının ortadan kaldırıldığını ifade eden Aydemir, ‘Kuruluşu AK Parti Hükümetleri tarafından gerçekleştirilen AFAD, hizmet mükemmelliği ile halkımızın gerek duyulduğunda imdadına koşuyor. Bu vesile ile AFAD ekiplerine de teşekkür etmeyi borç biliyorum.‘ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 04.08.2015 03:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.