MİLLETVEKİLİ AKSAK’TAN BAŞKAN CENGİZ’E ZİYARET…

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

21 Haziran 2011 Salı 10:37
MİLLETVEKİLİ AKSAK’TAN BAŞKAN CENGİZ’E ZİYARET…
Seçim sürecinde ilçede yaptığı ziyaretlerde halkın belediyeden memnuniyetini dile getirmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Aksak, “Aziziye’de belediyecilik anlamında yapılan atılımlar, başkanın partimizin mensubu olması nedeniyle bizleri gururlandırmıştır.” dedi.
Halkın beklentilerinin karşılık bulmasından dolayı Aziziye bölgesinde rahat bir seçim çalışması geçirdiklerinin altını çizen Milletvekili Aksak, “Dadaşkent’te altyapı ve üstyapı anlamında yapılan çalışmalar, çocuk oyun grupları, Gezköy’deki kentsel dönüşüm başarısı bizleri heyecanlandıran çalışmalardır. Ilıca’yı neredeyse başta aşağı yenileme adına yapılan atılım görülmeye ve takdir edilmeye değer projelerdir. Bu çalışmaları yaparken, vatandaşla kurulan gönül ve güven köprüsü ayrıca önemlidir. Bizler Aziziye bölgesinde rahat bir seçim dönemi geçirdik.” diye konuştu.
“Erzurum’da, Aziziye’de, Yakutiye’de ve Palandöken’de değişim ve dönüşümü yakından izliyoruz.” diyen Aksak, Erzurum’un yapılan güzel hizmetlerle marka bir şehir olma yolunda ilerlediğine vurgu yaparak, Başkan Cengiz’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

CENGİZ: MİLLETVEKİLİMİZİN BELEDİYECİLİKTEN GELMESİ BİZİM İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, AK Parti iktidarından Erzurum’da güzel hizmetler gerçekleştiğini ve şehre önemli yatırımlar yapıldığını ifade ederek, “Hemşehrilerimiz, sayın Başbakanımızın Erzurum’a verdiği önemi sandıkta karşılıksız bırakmamıştır.” dedi.
Aksak’ın belediyecilikten gelen bir milletvekili olarak Ankara’da bulunmasının şehir için ayrı bir avantaj olduğunu kaydeden Cengiz, şunları söyledi: “Biz geçmiş dönemde şehrimize ve belediyelere önemli katkı sunduğunuza bizzat şahit olduk. En sıkıntılı dönemlerimizde bizim yanımızda oldunuz, desteklediniz ve moral verdiniz. Sizler gibi, şehrin sorunlarını kendisine dert edinen, ortak paydası Erzurum olan milletvekilleriyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçmiş dönemde bunun mutluluğunun yaşadık, yeni dönemde de heyecanımız devam ediyor. Artık projelerimizle kapılarınızı sürekli aşındırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteklerinizi sürdüreceğinize yürekten inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyor, yeni dönemde başarılarınızı devamını diliyorum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.