Milletvekili Akdağ, ilçeleri ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Tortum ve Uzundere ilçelerini ziyaret etti.

admin
admin
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:25
Milletvekili Akdağ, ilçeleri ziyaret etti

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Tortum ve Uzundere ilçelerini ziyaret eden Akdağ, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Akdağ, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 16 yıllık hizmetlerini anlattı.

Vatandaşlardan yerel seçimler için destek isteyen Akdağ, şöyle konuştu:

"Göz bebeğimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti dünya ölçeğinde dev projelerle adından söz ettiriyor. Dünyanın en büyük havaalanı olan ve dünyanın buluşma noktası İstanbul Havalimanı bunlardan bir tanesi. Ülkemize ve milletimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük hizmetler vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

İstiyoruz ki yerel yönetimlerde de AK Parti'li belediyelerimizin bugüne kadar yapılan başarılı hizmetler bundan sonra da devam etsin. Hemşehrilerimizin teveccühleri ile AK Parti'li belediyelerimizin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerden yine başarıyla çıkacağına ve hemşehrilerimizin gönlünde taht kuracak hizmetlere imza atacağına inanıyoruz."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumRecep Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.