MHP'NİN ERZURUM İL BAŞKANI YAZICI OLDU

1 Kasım seçimleri öncesi Ahmet Anatepe'nin istifasıyla boşalan MHP il Başkanlığına Bülent Yazıcı getirildi.

25 Kasım 2015 Çarşamba 11:44
MHP'NİN ERZURUM İL BAŞKANI YAZICI OLDU
1 Kasım seçimleri öncesi Ahmet Anatepe'nin istifasıyla boşalan MHP il Başkanlığına Bülent Yazıcı getirildi. 

MHP İl Başkanlığından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, “Bildiğiniz üzere 1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerine az bir süre kala il başkanının zamansız bir şekilde istifası ile karşı karşıya kalmıştık. Ancak bu istifa teşkilat yapısında herhangi bir aksaklığa sebep olmamış, tam aksine yönetim kurulu üyelerinin daha fazla özverili ve azimli bir şekilde çalışmasına sebep olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi bu istifa üzerine bu sürecin seçim sonuna kadar Seçim Komisyonu ile yürütülmesini uygun görmüş ve 1 Kasım 2015 seçimleri Milletvekili adayları ve parti yönetim kurulu üyelerinden oluşan seçim komisyonu ile atlatılmıştır. Bu sürecin bitmesi ardından 23 Kasım 2015 tarihinde Genel Merkezimiz tarafından parti tüzüğümüzün 35. Maddesinde belirtilen talimatlarının yerine getirilmesi tarafımıza bildirilmiştir. Bu talimat üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Yönetim Kurulu parti tüzüğünün 35. Maddesinde belirtilen şartları yerine getirmek için kendi içerisinden İl Başkanı seçmek üzere toplanmış bulunmaktadır. Yapılan toplantıda İl Başkanlığına aday gösterilen İl Sekreterliği görevini yürütmekte olan Bülent Yazıcı gerçekleşen oylamada Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığına seçilmiştir” denildi. 

Editör

Son Güncelleme: 25.11.2015 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.