MHP’li Yazıcı’dan tarihi çağrı

MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, “Bu olağanüstü dönemi hep birlikte örnek bir dayanışma ile aşabiliriz.” dedi.

admin
admin
17 Mart 2020 Salı 00:26
MHP’li Yazıcı’dan tarihi çağrı

Dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’de de vaka sayısının her geçen gün artmasıyla alınan tedbirler üzerine bir açıklama yapan Yazıcı, “Koronavirüsü sebebi ile devletimiz tarafından alınan takdire şayan önlemlerden dolayı tebrikle teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ahmet Gökhan Yazıcı, “Söz konusu önlemler doğrultusunda alınan son kararlar gereği bütün milletimizin sağlığı için işyerleri kapatılacak olan işverenlerin ve dolayısı ile işsiz kalabilecek çalışanların hak ve kazanç kayıplarının telafi edilmesi, sosyal devletin ve vicdanlı millet olmanın gereğidir. Mağduriyeti yaşayan insanlarımıza madden ve manen destek olmak ülkesi ve milleti ile Türk milletinin şanına yakışacak fedakarlık örneğidir.” diye konuştu.

Açıklamasında çok önemli bir çağrı yapan Yazıcı, şunları kaydetti: “Bu sebeple gerek işsizlik fonunda biriken kaynakların, gerek bütün çalışanların ve emeklilerin maaşlarından kesilecek % 5 oranında kesintiler ile, gerek ise iş yeri kapanmayan esnafın gelirlerinden kesilecek % 5’lik kesintiler ile ve yine ülke satında ve büyük kazanç sahipleri nezrinde gerçekleştirilecek destek kampanyaları ile bu olağan üstü dönemi hep birlikte örnek bir dayanışma ile aşabiliriz. Düşük gelirler ile evini, çocuklarını geçindirmek zorunda olan lakin milletinin sağlığı için işinden ve kazancından olan insanlarımıza bir nebze de olsa destek olmak üzere, devletimizi yöneten idarecilerimizi, sivil toplum kuruluşlarını, siyasi parti temsilcilerini, basın ve medya kuruluşlarını destek kampanyalarına ve çalışmalarına davet ediyoruz.”

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 17.03.2020 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.