MHP’li Yazıcı sordu; Neyi bekliyorsunuz?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu MYK) Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, doğalgaz, elektrik ve su idaresini göreve davet etti.

admin
admin
28 Mart 2020 Cumartesi 20:34
MHP’li Yazıcı sordu; Neyi bekliyorsunuz?

Erzurum’un Doğalgaz firması olan Palen ile Aras Elektrik ve Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) yetkililerine seslenen Yazıcı, “Fatura ertelemesi veya taksitlendirmesi için sahi siz neyi bekliyorsunuz?” diye sorarak, “yoksa ödenemeyecek faturalardan daha fazla nemalanmanın mı peşindesiniz!” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

MHP’li Yazıcı, “Erzurum’da yoğun doğalgaz, elektrik ve su kış maliyetleri hala devam ederken ve virüs salgını sebebiyle millet evde kalarak bu maliyetlerin ve tüketimin daha fazla ekonomik maliyete dönüştüğü ve bir çok insanımız da iş kaybını yaşadığı bu günlerde… PALEN Doğalgaz , ARAS Edaş Elektrik ve ESKİ yetkilileri fatura ertelemesi ve taksitlendirmesi için sahi siz hala neyi bekliyorsunuz? yoksa ödenemeyecek faturalardan daha fazla nemalanmak peşinde misiniz! Doğalgaz, elektrik ve su faturalarında erteleme ve 12 aylık zaman aralığında daha düşük düzeyde taksitlendirme yapılmasını talep ediyoruz.! Unutmayınız ki, bu zor günlerde unutulanlar, unutanları asla unutmazlar!” ifadelerini kullandı.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 29.03.2020 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.