MHP’Lİ VURAL “TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR” KONFERANSINA KATILDI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Erzurum’da Yakutiye İlçe Teşkilatınca düzenlenen “Türkiye Nereye Gidiyor” adlı konferansa katıldı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 09:31
MHP’Lİ VURAL “TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR” KONFERANSINA KATILDI
Erzurum Lisesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta MHP Yakutiye İlçe Başkanı Cihan Aksakal, MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk’ün açılış konuşmalarının ardından partililere seslenen Vural, hükümeti eleştirdi. Gazetelerde dağa çıkan terörist sayısının arttığına yönelik haberler yapıldığını bunun sebebinin terör örgütü PKK mensuplarına iş vaadedildiğini öne süren Vural, "Bu toprağı ekmek, bu topraktan geçinmek suç oldu ama bu topraklara ihanet etmek, bu topraklara kan kusmak çözüm oldu, umut tablosu oldu. Taltif edilecekler beyefendiler. Allah bilir PKK'yı da profesyonel ordu diye alırlar. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Genelkurmay Başkanı teröristbaşı oldu, PKK terör örgütünün teröristbaşı bugün AKP'nin yol arkadaşı oldu. Ne günlere kaldık" diye konuştu.

Çözüm ve barış adı altında pazarlama yapıldığını iddia eden Vural, "Neyi, nasıl çözüyorsunuz, çözüm nedir" sorularına cevap alamadıklarını söyledi. Vural, Anadolu'da konferanslar verdiğini söyleyerek, “İnanıyorum ki bu temel değerler ekseninde ister AK Parti'ye oy versin, ister CHP'ye oy versin, ister Saadet Partisi'ne, isterse Demokrat Parti'ye oy versin bizi biz yapan değerlere tutunmalıyız” şeklinde konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 29.04.2013 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.