MHP'Lİ NAYİM KARATAŞ, BAŞKANLIK İÇİN YOLLARDA

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra il kongresi için geri sayıma başladı.

15 Aralık 2014 Pazartesi 16:54
MHP'Lİ NAYİM KARATAŞ, BAŞKANLIK İÇİN YOLLARDA
Parti yönetimi tarafından 28 Aralıkta yapılması planlanan kongre için adaylar tarafından çalışmalar da başladı. Yıllardır MHP ve Ülkü Ocakları içinde çeşitli görevlerde yer alan ve geçtiğimiz haftalarda MHP Erzurum İl Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim Nayim Karataş, bu günlerde partililerden destek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Yaptığı yazılı açıklamayla adaylığını açıklayan Karataş, MHP’ye karşı kentteki saygınlığın azaldığını söyleyerek bunun değişimi için çalışacaklarını söylemişti. Bu günlerde ise yarışa hızlı bir giriş yapan Karataş, ilçe ilçe gezerek MHP’lilerden destek istiyor. Karataş, yaptığı açıklamada seçimlerin demokratik bir şekilde düzenleneceğini ve MHP’nin disiplin kurallarına herkesin riayet edeceğinden şüphe duymadığını söyledi. Karataş, “MHP Erzurum İl Başkanlığı için adaylığımızı açıkladığımız günden beri arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah partililerimizin teveccühleriyle başkanlık yarışına gireceğiz. MHP demokratik bir partidir. Tamamen kardeşlik hukukuyla yıllardır yönetilen ve makam mevkii derdini taşımayan insanların partisidir. Ben ve il kongresinde adaylığını açıklayan diğer arkadaşlarımızda bu bilincin içindeyiz. Bu bir hizmet yarışıdır. Hepimizin davası birdir. Bizlere oylarını veren kardeşlerimize kim daha çok hizmet edecekse Allah ona nasip etsin. İnşallah çalışmalarımızda olduğu gibi sonuçlarda güzel bir havada geçer” diye konuştu.

Karataş ayrıca Erzurum’un sorunlarıyla ilgilide sürekli istişareler edildiğini ve gerektiğinde kent muhalefetinin yapılması için her makamla görüşülebileceğini aktardı.

Editör

Son Güncelleme: 15.12.2014 16:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPNayim Karataş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.