MHP’Lİ CENGİZ AKYILDIZ İÇİN ERZURUM’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Erzurum’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

27 Ocak 2014 Pazartesi 16:14
MHP’Lİ CENGİZ AKYILDIZ İÇİN ERZURUM’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI
İkindi namazından sonra Lalapaşa Camii önünde kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, İlçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gıyabi cenaze namazı kılınmasının ardından Basın danışmanı Cengiz Akyıldız için dua edildi.

Kılınan cenaze namazının ardından açıklama yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, hain saldırıyı kınadıklarını dile getirdi.

Aydın, “Dün silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Yusufelili kardeşimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şahadet mertebesi mertebelerin en yücesidir Allah hepimize öyle bir mertebe yaşatsın. Bu hain saldırıyı bu vesileyle kınıyoruz. Yüce Türk milletinin sabrıyla kimse oynamasın.” dedi.

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı ise hain saldırıyı kınadıklarını ifade ederek üzgün olduklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2014 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Kaya 2014-01-29 16:03:22

i̇mamın faüller güzelmiş

Avatar
Sıtkı YAŞAR 2014-01-27 18:03:35

Menfur saldırıda Şehit edilen sevgili hemşerimize Cengiz AKYILDIZ a Allah tan rahmet diliyorum ailesine ve Camiamiz a baş sağlığı diliyorum Katillerin bir an önce yakalanıp Türk Milleti önünde hesap vermeli Ülkede yaşanan bu kaos a MHP yi cekmek isteyen bu kanı bozuklar emellerine ulasamayaclar .

Avatar
konuk 2014-01-27 16:34:09

allah rahmet eylesin.bu vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan mhpli kardeşimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum . türkiye oldukça mhp olacaktır