MHP’li Aydın’dan Sekmen’e teşekkür

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın'dan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'e ziyaret…

admin
admin
19 Haziran 2020 Cuma 07:02
MHP’li Aydın’dan Sekmen’e teşekkür

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalardan dolayı Sekmen'e teşekkür etti.

Aydın, Erzurum halkına hizmet etmenin çok özel bir anlam ve önem taşıdığını ifade ederek, "Erzurum’a hizmet ediyor olmanın övüncünü, kıvancını, ayrıcalık ve sevincini yaşadığına yürekten inandığımız değerli başkanımıza teşekkürü bizler de üzerimize borç biliyoruz. Şahsını, çok değerli ekibini ve büyükşehir belediyemizin tüm çalışanlarını gayretlerinden dolayı kutluyoruz." dedi.

Sekmen de, belediye olarak Kovid-19 salgını sürecini tüm ilçe belediyeleriyle koordineli şekilde yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye’de nasıl ki çok başarılı bir süreç yönetimi gerçekleştiyse, Erzurum özelinde de aynı performans sergilendi. Bütün imkanlarımızı salgınla mücadele için seferber ettik. Başlatmış olduğumuz hizmet seferberliğimizi de sürdürüyoruz. İlçelerimiz ve bağlı tüm mahallelerimizde halkımızın belediye hizmetleri noktasındaki tüm ihtiyaçlarını gidermeye yönelik adımlar atıyor, büyük bir aşk ve heyecanla çalışıyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.