MHP’DEN EYOF’UN BECERİKSİZLERİNE VERYANSIN

MHP İl Başkanı Naim Karataş, 11-18 Şubat 2017 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan EYOF organizasyonunun eksikliklerle dolu olduğunu ifade ederek eleştirilerde bulundu.

admin
admin
02 Şubat 2017 Perşembe 21:12
MHP’DEN EYOF’UN BECERİKSİZLERİNE VERYANSIN

Karataş yaptığı açıklamada, “EYOF koordinatörlüğüne getirilen Necati Kaplan, bu organizasyon hazırlıklarında sınıfta kalmıştır. Erzurumlu vatandaşlarımız bana defaten şikayette bulunuyorlar. Sözde Erzurum’da bir organizasyon var ama Erzurum’un haberi yok. Tanıtımlar başarısız, yapılacak etkinliklerin ne olduğu bakımından kimsenin haberi yok. Bırakın etkinliği, EYOF’un ne olduğunu kimse bilmiyor. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı olarak, partililerimiz ve tüm Erzurumluların özellikle dile getirmemizi istedikleri bu konu hayati önem taşımaktadır. Zira bugün yapılan hataların bedelini koordinatör olarak atanan şahıs değil, Erzurum ödeyecektir.” dedi.

ERZURUM’DA KOORDİNATÖR MÜ YOKTU?

MHP İl Başkanı Naim Karataş, konuşmasının devamında; “Erzurum, toplam nüfusu 762,021 olan bir şehir. Tarihin her sahnesinde yeri olan, alimler, ulemalar, devlet adamları, bürokratlar ve nice değerli şahsiyetleri tarihe ve ülkemize kazandıran bu kadim şehirde, EYOF gibi bir organizasyonda koordinatörün, Erzurum dışından bu organizasyonun başına getirilmesi, zannımca, bu şehir için büyük talihsizlik ve bu şehre hakarettir.” diye konuştu.

SÖZDE 2011 UNİVERSİAD OLİMPİYATLARDAN BÜYÜK BİR ORGANİZASYON!

Yapılacak olan bu organizasyonun, 2011 olimpiyatlarından kat kat büyük olduğunun iddia edildiğini belirten Karataş, “ Sözde bu organizasyon 2011’de yapılan organizasyonun iki-üç katı büyüklüğünde. Fakat 2011 UNIVESIADE olimpiyatlarını ve yapılan tanıtım ve hazırlıkları hatırlayınca, şu an ki yapılacak olan organizasyon ve hazırlıkları konusunda bir düşünmek gerek! Eğer ortada bir başarısızlık varsa, bunun hesabı yetkili makamlarca sorulmalı ve detayları araştırılmalıdır.” dedi.

YEREL BASIN GÜNLERDİR YÜKSES SESLE HAYKIRIYOR!

Erzurum’da yerel basının bu konu üzerinde göstermiş olduğu hassasiyete de değinen MHP İl Başkanı Naim Karataş, “Yerel basın bir şehrin önyüzüdür. Ulusala açılan penceresidir. Takip ettiğimiz kadarıyla şunu görüyoruz. Yerel basın bu işin kötüye gittiğini, bir şeylerin yanlış gittiğini her gün haykırıyor. Fakat Ne bir denetmen, ne bir kontrol heyeti bir açıklama yapılmıyor. Bu durumda da yerel basının bu feryatlarını dikkatle takip ettiğimizi belirtmek ve gücümüz yettiğince konuyu gerekli mercilere taşımak için çabalayacağımızı buradan belirtiyorum. Erzurum adına konunun takipçisi olacağız. Zira şahıslar değil Erzurum ve Erzurum’un menfaatleri söz konusudur.” şeklinde konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPEYOFVeryansın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.