MHP'DEN EGC ÇIKARTMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve partisinin belediye başkan adayları, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ettiler.

19 Aralık 2013 Perşembe 22:00
MHP'DEN EGC ÇIKARTMASI
Mahalli İdareler Genel seçimi için partisince belirlenen adaylar ile gerçekleştirdiği ziyaretlerin birini de EGC'ye yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, burada Cemiyet Başkanı Kadir Sabuncuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Gündeme ilişkin konuların da görüşüldüğü ziyarette, partilerine ilginin her geçen gün arrtığına dikkat çeken Oktay Öztürk, ''Bu defa her şey çok farklı. Artık köylerden bile bizi arıyor, ziyaretlere çağırıyorlar. Gittiğimiz yerlerde artık biz değil, vatandaşlar konuşuyor. Millet fena halde AKP'den bıkmış'' dedi.
Ziyarette MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Kamil Aydın, Yakutiye adayı Nurullah Özkılıç, Palandöken adayı Ahmet Kazanç ve Aziziye adayı A.Murat Resuloğlu da, seçim gezileri ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 19.12.2013 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.