MHP’de kongreler başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum’da kongre startını verdi. İlçe kongreleri İspir ve Pazaryolu ile başladı. Her iki ilçede de mevcut başkanlar güven tazeledi.

admin
admin
16 Ağustos 2020 Pazar 11:14
MHP’de kongreler başladı

Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongrelerini başlattı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ile MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ın katılımıyla İspir ve Pazaryolu ilçe kongreleri yapıldı. Kongrelerde, pandemi nedeniyle sadece delegasyonun salonlara alındığı, maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildiği gözlendi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ile başlanan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kongrelerde ayrıca, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ düsturuna atıf yapılarak, ülkemizin içerisinde bulunduğu problemlerin çözümüne, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapmış olduğu katkılar anlatıldı.

“İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.” teması ile başlatılan kongrelerin ülkemizin geleceğine, milletimizin refahına hizmet edecek kadroların başarılı olması dilek ve temennileri ile İspir ve Pazaryolu kongreleri tamamlandı.

Kongreler sonucunda MHP İspir İlçe Başkanlığına Sinan Aydemir, Pazaryolu İlçe Başkanlığına da Saffet Kocabeyoğlu yeniden seçildiler.

Prof. Dr. Kamil Aydın, “MHP Erzurum ilçe kongrelerimize güzide ilçelerimiz İspir ve Pazaryolu’ndan Bismillah diyerek başladık. Rabbim istiklalde birliğimize, İstikbalde dirliğimize ve kazananın Türkiye olmasına vesile kılsın inşallah.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ve İl Başkanı Naim Karataş, ilçelerde kaymakamlık ve belediyelere ziyaretler gerçekleştirerek, halkla hasbihal etmeyi de ihmal etmediler.

Editör

Son Güncelleme: 17.08.2020 06:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.