MHP’DE BİR İSTİFA ŞOKU DA ERZURUM’DAN

1 Kasım seçimlerinin ardından MHP’den ülke genelinde istifa haberleri ard arda gelirken, bir şok da Erzurum’da yaşandı.

03 Kasım 2015 Salı 07:41
MHP’DE BİR İSTİFA ŞOKU DA ERZURUM’DAN
1 Kasım seçimlerinin ardından MHP’den ülke genelinde istifa haberleri ard arda gelirken, bir şok da Erzurum’da yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve üst yönetimi topa tutan Narman İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç görevinden istifa etti.
MHP'de 1 Kasım seçimlerinden sonra başlayan istifalara Narman İlçe Başkanı Seyfullah Kılıç da eklendi. Kılıç, "Yaklaşık iki yıldır seve seve yapmış olduğum Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevimi sonlandırmış bulunmaktayım." dedi.
Kılıç, istifa etmesine neden olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli ve yardımcılarını gösterdi.
YAPACAKLARI EN ONURLU HAREKET, İSTİFADAN ZİYADE İNTİHARDIR
Seyfullah Kılıç, sert istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İstifa nedenim, görev sorumluluğundan kaçan, 1940'ların siyasetini yürüten ve de hiçbir şekilde tabanın sesine kulak vermeyip Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yapma gayesinde olmayan, ülkenin en zor günlerinde bile elini taşın altına koymayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yardımcıları yüzündendir. Bu dava uğruna ölmüş binlerce insanın vebalini, Milliyetçi Hareket Partisi'ni bu seviyeye düşüren bu şahsiyetler hiçbir zaman ödeyemeyeceklerdir. Bu bahsettiğim şahısların yapacağı en onurlu hareket istifadan ziyade, intihardır."
SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİSİNİ PAYLAŞTI
Kılıç sosyal medya hesabı facebooktan da istifa haberini paylaştı. Erzurum’dan HDP’nin vekil çıkaramamasına sevinen Kılıç, ülkücülük sevdasının da mezarda biteceğini vurguladı.
Sayfullah Kılıç, facebookta şu mesajları paylaştı:
“Hiç kimsenin şüphesi olmasın benim ülkücülük sevdam,vatan millet aşkım ebed müddet ancak ve ancak mezarda biter.”
“7 haziranda türk milleti mhp ye bir görev verdi ama neyazikki mhp lideri devlet bahçeli görev sorumluluğundan kaçıp şartlar arkasına sığındı ve bu dava uğrunda ölen insanlara ve ülkücü harekete ihanet edip hdp nin altında bırakmayı başardı ve halen daha başarıdan söz ediyor biz istifa ettik devlet bahceliden daha başka şey bekliyoruz...”
“Görevini yapmış olduğum mhp narman ılçe başkanlığından bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayim. Bu görev süresi içerisinde kırdıgım bütün arkadaşlardan özür diliyor haklarını helal etmelerini istiyorum benden yana bütün hakkım helal olsun.”
“Erzurum şerefini kurtarmıştır hdp cevabını almıştır hayırlı olsun...”


Editör

Son Güncelleme: 03.11.2015 07:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.