MHP Yakutiye’nin yeni ilçe başkanı belli oldu

Yakutiye İlçe Başkanlığı Kongresine tek liste halinde giren Sinan Demir delegelerin oyları ile ilçe başkanlığına seçildi.

admin
admin
06 Eylül 2020 Pazar 09:37
MHP Yakutiye’nin yeni ilçe başkanı belli oldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Gökçan, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak ve ilçe delegelerinin katılımıyla İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Yakutiye İlçe Başkanlığı Kongresine tek liste halinde giren Sinan Demir ilçe başkanlığına seçildi.

14 Mart 2021 tarihinde "istiklal için birlik, istikbal için dirlik" temasıyla 13'üncü olağan büyük kurultayını gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi il-ilçe seçimlerine tam gaz devam ediyor. İl ve ilçe yönetimlerinin yoğun seçim dönemine girdiği Erzurum'da Yakutiye İlçe Başkanlığı'na Sinan Demir getirildi.

"SORUMLULUĞUMUZ KUTLUDUR"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 2023 hedefleri için güçlü adımlar atacağını ve bu adımların kararlı neferlerle zirveye ulaşacağını dile getiren MHP Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir, "2023'te ‘lider ülke Türkiye’ hedefine taşıyacak projeleri üretecek ve bu projeleri başarıyla uygulayabilecek güvenilir siyaset kurumu olduğu defalarca görülmüştür. Partimizin neferleri olarak üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür, kutludur, bir o kadar da ağırdır. Milliyetçi Hareketin ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir siyasi kültürün temsilcileri, Türkiye'de toplumsal barış ve istikrarın devamı için elini taşın altına koymuştur. Bu kapsamda Türkiye'nin milli ve siyasi istikrarının devamı, lider ülke hamlelerinin gerçekleşmesi için Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi duruşu önem arz etmektedir. Lider ülke Türkiye hedefinin devamı ve selameti için, üyelerimizin ve teşkilatımızın göstereceği birlik, bütünlük ve dayanışma suya atılan bir taş sonrası gelişen dalga halkaları gibi yayılacak toplumun genelini kucaklayacaktır" ifadelerini kullandı.

KAMİL AYDIN BAŞARI DİLEDİ

MHP Yakutiye ilçe kongresine katılan ve yeni yönetime başarılar dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın birlik ruhuna işaret etti. Koltukların geçici olduğunu ve aslolanın vatana hizmet etmek olduğunu dile getiren Aydın, "Görevi teslim alan yeni yönetime başarılar diliyorum. Bu kutlu yürüyüşte birlik ve beraberlik içinde olmak ülkemiz için önemlidir. Partimizin ve Cumhur ittifakının ülkemizi düşünmek dışında bir amacı olmamıştır, olmayacaktır da... Fitne hesaplara pirim vermeden Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.

MHP Yakutiye İlçe Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu…

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2020 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.