MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı yerel seçim çalışmalarına erken start verdi.İl Başkanı Zekai Kaya ve il ve ilçe teşkilatı yöneticileri hafta sonlarında köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm yolları arıyorlar.

06 Şubat 2013 Çarşamba 15:20
MHP SEÇİM STARTINI VERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya yerel seçim çalışmalarına erken start verdi. Seçimlere 1 yıla yakın bir zaman kalmasına rağmen seçim çalışmalarına başlayan MHP İl yöneticileri bu kapsamda hafta sonlarını değişik köylerde geçirip vatandaşların sorunlarını dinliyorlar.

SORUNLARI DİNLİYORLAR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya ve İl ve İlçe yönetimi geçtiğimiz hafta sonunu Yeşil yayla köyü ve Aşkale ilçesine bağlı Gökçebük köylerinde geçirdiler. Sabah erken saatlerde yöneticiler ile birlikte Gökçebük köyüne çıkarma yapan İl Başkanı Zekai Kaya, köylülerle köy odasında sohbet etti. Köylü vatandaşlardan köylerinde yaklaşık 6 aydır sabit telefon bağlantısının çalışmadığını öğrenen Zekai Kaya, “Yeni çıkan yasayla birlikte çok sayıda köy Büyükşehir’e bağlandı.Şehir merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan bir köye hizmet götüremeyen zihniyet 300 kilometre uzaklıkta bulunan köylere nasıl hizmet götürecek çözebilmiş değiliz.Yine köyde internet bağlantısı çalışmadığı için öğrenciler derslerinde internetten faydalanamıyor. Belediye yetkilileri köye sadece su faturalarını yazmak için uğruyor.Bu köy Yakutiye belediyesine bağlı ancak bugüne kadar başkan buraya uğrayıp sorunları dinlememiş. Eğer bu köylere gitme gibi bir korkusu varsa ben kendisine eşlik edebilirim.” diye konuştu.

YER SOFRASINDA KAHVALTI

Partililerle birlikte Aşkale ilcesine bağlı Gökçebük köyünü de ziyaret eden MHP İl Başkanı Zekai Kaya, burada köy odasında kurulan yer sofrasında kahvaltı yaptı.Köylü vatandaşların sıkıntılarının çok fazla olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Zekai Kaya, AK Parti hükümetinin son dönemini yaşadığını söyledi. Başkan Kaya, “Köylü vatandaşlarımız Ak Parti’nin terör politikasını, tarım politikasını ağır biçimde eleştirerek artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söylüyorlar. Bizden beklentilerinin iktidar partisine ders vermemiz olduğunu dile getiriyorlar. Onların bu isteklerini kırmamak için geçeli gündüzlü çalışmalarımıza devam edeceğiz. Köylülerimizi Ak Parti zulmünden kurtaracağız” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Kaya, köy gezilerine devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2013 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.