MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MERKEZ İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, Pazar gününü merkez ilçelere ayırdı.

19 Nisan 2015 Pazar 22:42
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MERKEZ İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, Pazar gününü merkez ilçelere ayırdı. MHP’nin Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçe teşkilatlarını ziyaret eden adaylar, partililerle bir araya geldi, seçim öncesi istişarelerde bulundu. MHP’li adaylar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Ankara Demirspor maçını da izledi. 

MHP’nin Erzurum Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını haftanın son gününde Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde sürdürdü. İl Başkanı Ahmet Anatepe ile birlikte partilerinin merkez ilçe teşkilatlarını ziyaret eden adaylar Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan, partililerle ve vatandaşlarla buluştu. Gittikleri her ilçede yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan adaylar, 7 Haziran’daki seçimlerden büyük bir zaferle çıkacaklarını belirterek, MHP’nin iktidara doğru emin adımlarla yürüdüğünü ifade ettiler.

Öte yandan MHP’li adaylar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u da yalnız bırakmadılar. Rakibi Ankara Demirspor’la kendi sahasında karşılaşan Mavi-Beyazlı ekibin maçını izleyen MHP’li adaylar, taraftarlardan da büyük ilgi gördüler.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2015 22:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPMerkez Ilçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.