MHP Köprüköy’de istişare etti

MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen istişare toplantısının bu ayki programı Köprüköy’de gerçekleşti.

admin
admin
11 Eylül 2017 Pazartesi 01:58
MHP Köprüköy’de istişare etti

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Naim Karataş ve ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısı coşkulu bir şekilde yapıldı.

MHP İl Başkanı Naim Karataş, toplantıda yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren sürekli dile getirdiğimiz bir konu vardı. Bu konu Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir vücudun uzuvları gibi çalışan uyumlu bir teşkilat yapısı oluşturmaya gayret edeceğimizi söylemiştik ve bunu da Erzurum genelinde büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. İliyle, ilçesiyle, ocaklarıyla, yan kuruluşlarıyla ve yöneticileriyle beraber güzel bir ahenk içerisinde çalışan bir teşkilat yapısı oluşturmaya da devam ediyoruz. Bu toplantımızın amacı da bu uyum ve ahengi arttırmak adına yapılmış bir toplantıdır. Aynı zamanda ilimizdeki bütün ilçelerde ilçe Başkanlarımızla güzel bir koordinasyon oluşturarak adım atılmamış ilçe, köy, mahalle bırakılmayacağını, bölgenin kalkınması, çalışmaları ve bu bölgenin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına Milliyetçi Hareket Partisi olarak neler yapmamız gerektiğini tartıştığımız istişare toplantımız diğer bölgelerimizde de gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

Karataş, Köprüköy İlçe Başkanı Enver Karasu ve yönetimine ederek konuşmasını tamamladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.