MHP İL BAŞKANI KAYA'DAN "BİRLİK MİTİNGİ"NE DAVET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya 22 Haziran'da Erzurum'da gerçekleşecek olan "Birlik Mitingi" öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek mitingle ilgili hazırlıkları değerlendirdi.

19 Haziran 2013 Çarşamba 21:02
MHP İL BAŞKANI KAYA'DAN
"Milli Değerleri Koru ve Yaşat" adı altında yapılan mitinglerin dördüncüsünün Erzurum'da Birlik Mitingi adı altında gerçekleştirileceğini kaydeden Kaya, "İhanete karşı milli varlığın sözcüsü ve nefesi olduğumuzu göstermek adına düzenlemiş olduğumuz mitingimizi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin katılımıyla 22 Haziran 2013 tarihinde yapacağız. Tabi biz bu mitingi yaparken değerlerimizden taviz vermeden, birileri gibi eğilip bükülmeden, şerefsiz elleri kiralamadan, alçalmadan, insanlarımızı kandırmadan yapacağız. Bunu yaparken de, bayrağımız çiğneyen babası belli olmayanlara, bayrağımız kirleten aşağılık yüzlere, ülkemize kast etmek isteyen soyu sopu belli olmayanlara, birliğimize dirliğimize göz diken namus fukarası şerefsizlere karşı, hala ayakta olduğumuzu, var olduğumuzu ve birlik ve be beraberlik içinde olduğumuzu göstereceğiz. Bursa'daki Kuruluş Mitingi ile ayağa kalkan vatanseverler, Erzurum Birlik Mitingi ile şahlanacak ve Ankara'daki Türkiye Mitingi ile birlikteliğini yücelterek koruyacaktır" dedi.
"22 Haziran'da Erzurum, kendisine, tavrına, edasına, adına ve namına yakışır bir şekilde mitingini yapacak, vatan hainlerine karşı el ele olduğunu, gösterecektir" diyen MHP İl Başkanı Kaya daha sonra şunları kaydetti, "Yıllardır milletimizin başına bela olan Terör örgütünü, açıkça kucaklayan, İmralı canisine her türlü tavizi veren, terör örgütüyle masaya oturan, icraatlarını daha da inceledikçe; bölücülüğü destekçileri olarak gören ve eli silahlı dağ eşkıyalarını benimseyen, kendileri gibi düşünmeyenleri düşman olarak tasvir eden bir iktidarla karşı karşıya kaldığımızı görmekteyiz. İktidar, ülkemizin birliğine zarar veren, adına çözüm dedikleri, çözülme ve bölünmeden başka hiçbir amacı olmayan ihanet adımlarını artık atmaya başlamıştır. Ülkemizin toplumsal değerlerini hiçe sayarak, varlığımızı, bütünlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi sağlayan her türlü değerlerimizi ayaklar altına alıp, ağa babalarından aldıkları icazet doğrultusunda, utanmadan sıkılmadan kendi mallarıymış gibi, bu değerlerimizi pazarlık konusu yapmaktan ar etmemişlerdir. Türklüğü korumak gibi bir kaygısı olmayan, Türk kelimesinden rahatsız olan, Türküm kelimesini hiç kullanmayan, bu milleti belli olmayanların sayesinde, alçak ve namussuzlar bugün bayrağımıza, vatanımıza, ülkemizin milli sınırlarına, varlığına ve birliğine dil uzatma cesaretini kendilerinde bulmuşlardır. Bermuda şeytan üçgenin köşelerinden birisi olan bu basiretsiz iktidar, yönetmekte olduğu Türk halkına verdiği korkuyu, Vatanını ve bayrağını seven insanlara koyduğu ambargoyu, değerlerimize saldırılarda bulunan, ülkemizi bölmek isteyenlere karşı bir türlü sergileyememiştir. Başı boş kuduz köpek gibi dağlarda militanlık yapan bölücülerin, sözde bayrak ve afişleriyle dolaşan şerefsizleri, adına çözüm dedikleri bölünme sürecinin destekçisi olarak görürken, elinde şanlı ay yıldızlı Türk Bayrağımız ile dolaşanları provokatör olarak nitelendirmişlerdir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, ayakları altına aldıkları milliyetçiliğin savunucularına sempatik görünmek adına mitinglerinde, kiraladıkları ar, edep, namus yoksunu şerefsizlere, üç hilalli bayrağımızı açtırma gafletini göstermişlerdir. Bilmelerini isterim ki; üç hilal ve bozkurt sembollerimiz şerefsiz ellere asla yakışmaz. Şeref ve onur timsali olan hiçbir ülkücü, değil onların mitinglerinde bayrak açmak, ortamlarında bile bulunmaz. Vatanını, milletini sevenlerin, ülkücülerin ve milliyetçilerin katılacakları açık hava toplantılarının adresleri bellidir. Bu bağlamda 22 Haziran 2013 Cumartesi günü İstasyon meydanında yapacağımız Birlik Mitingimize tüm halkımız davet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum." 

Editör

Son Güncelleme: 19.06.2013 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.