MHP İL BAŞKANI ANATEPE, ANNELER GÜNÜ’NDE KARANFİL DAĞITTI

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Anneler Günü’nde karanfil sürprizi yaptı.

11 Mayıs 2015 Pazartesi 23:55
MHP İL BAŞKANI ANATEPE, ANNELER GÜNÜ’NDE KARANFİL DAĞITTI
MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Anneler Günü’nde karanfil sürprizi yaptı. Partisinin Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan seçim standında annelere, anne adaylarına ve genç kızlara karanfil dağıtan Anatepe, “Kadınlarımız bizim manevi kalelerimizdir” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe de, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla şehrin göbeğinde adeta karanfil yağdıran İl Başkanı Anatepe, Cumhuriyet Caddesi’nde annelere, anne adaylarına ve genç kızlara sürpriz yaptı. Anatepe, MHP standı önünden geçen kadınların anneler gününü kutlayarak, karanfil hediye etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe, “Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız, kısaca kadınlarımız bizim her şeyimiz. Onlar bizim varlık sebebimiz, yaşam sevincimiz ve en önemlisi de, sapasağlam manevi kalelerimiz” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 11.05.2015 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.