MHP İL BAŞKANI AHMET ANATEPE’DEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “7 Haziran’da Türkiye susacak, Milliyetçi Hareket konuşacak” dedi.

09 Nisan 2015 Perşembe 07:53
MHP İL BAŞKANI AHMET ANATEPE’DEN SEÇİM AÇIKLAMASI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “7 Haziran’da Türkiye susacak, Milliyetçi Hareket konuşacak” dedi. 

Kesin aday listelerinin açıklanmasıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki seçim hazırlıkları da hız kazandı. MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “Şehrimize, milletimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olsun” temennisinde bulanarak yaptığı açıklamada, oldukça iddialı konuştu. Anatepe, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, “7 Haziran seçimleri, algı operasyonlarının sona ereceği, insan hak ve hürriyetlerinin yeniden vücut bulacağı, ayrıştırılmaya çalışılan birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin yeniden tesis edilerek perçinleştirileceği bir seçim olacak. Kısaca 7 Haziran’da tüm Türkiye susacak, Milliyetçi Hareket kadroları konuşacak” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin son 13 yıldır yokluk, yoksulluk ve mağduriyet edebiyatı üzerinden yönetilmeye çalışıldığını dile getiren Ahmet Anatepe, gelinen noktada mağdur olanın aslında milletin kendisi olduğunun altını çizdi. Anatepe, iki ay sonra yapılacak olan seçimde söz sırasının bu kez millete geleceğini ifade ederek, AKP iktidarlarından ilk hesabın 7 Haziran’da sandıkta sorulacağını belirtti.

AHMET ANATEPE, İDDİALI KONUŞTU

Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, uzun bir süre önce başladıkları seçim hazırlıklarına hız verdiklerini de açıkladı. Anatepe, şunları kaydetti: “Adaylarımız belirlendi. Listemiz, her biri birbirinden kıymetli ve bir o kadar da Erzurum sevdalısı isimlerden oluşuyor. Allah’ın izni ve kendinden emin bu kadro ile Erzurum’un dört bir yanına dağılacak, kadirşinas hemşehrilerimizden alacağımız destek ve güçle seçimlerin yapılacağı güne kadar koşturacağız. Milli ve manevi değerlerimizin nasıl istismar edildiğini; yetimin, öksüzün, fakir fukaranın, garibin ve gurebanın hakkının nasıl tarumar edildiğini; tarihe altın harflerle nice destanları birlikte yazdığımız kardeşliğimizin nasıl parçalanmak istendiğini bir bir anlatacağız. Erzurum’un sahipsizliğini, karşı karşıya bulunduğu çaresizliği, esnafının, tüccarının, çiftçisi ve üreticisinin feryat ve figanını cümle aleme duyuracağız. Kısaca MHP kadroları olarak yine biz konuşacağız ama bu kez pir konuşacağız”

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2015 07:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.