MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’yi hedefine alan hain saldırılar ne kadar ağır olursa olsun milim geri adım felakettir. Yılgınlık yok, yorgunluk yok, taviz yok, korku yok” dedi.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
06 Ocak 2017 Cuma 22:39
MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye’ye gerçekleştirilen saldırıların karşısında geri adım atmanın felaket olacağını kaydeden Bahçeli, “Öncelikle ve önemle belirtmeliyim ki, Türkiye’yi hedefine alan hain saldırılar ne kadar ağır olursa olsun milim geri adım felakettir. Yılgınlık yok, yorgunluk yok, taviz yok, korku yok; ne var peki? Üstün bir mücadele azmi var, korkusuz milli iradenin tarihi duruşu var. Atalarımız der ki; 'dert vardır gelir geçer, dert vardır deler geçer.'Bizim dertlerimiz mutlaka geçecek,Türkiye huzur dolu günlere uyanacaktır. Bakınız ne diyordu Mevlana: 'Dert daima insana yol gösterir.' Yolumuz dikenli, engebeli, derin uçurumlarla çevrili olabilir. Ama aşacağız. İnanmış ve yüksek ülkülere kilitlenmiş yüreklerin mecmuu olan Türk milleti her zilleti, her zulmü, her zaaf ve zayıflığı yenecek güçtedir” ifadelerini kullandı.
“TERÖR YİNE KAN DÖKMEYE DEVAM ETSE DE, KİRLİ VE HAİN AMACINA ASLA ULAŞAMAYACAKTIR”
Terör eylemlerinin hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacağını dile getiren Bahçeli şu mesajları paylaştı:
“Umutsuzluk ve karamsarlık aklın durgunluk hali, ruhun teslimiyet ilanıdır. Milletimiz acılardan doğmuş, zaferlerle doğrulmuştur. Terör yine kan dökmeye devam etse de, kirli ve hain amacına asla ulaşamayacaktır. Çünkü millet kahraman, devlet kadim ve gazidir. Dün İzmir Bayraklı Adliyesi hizmet binası giriş kapısında teröristler birisi polis diğeri adliye çalışanı iki kardeşimizi şehit etmişlerdir. Bu hunhar saldırıda 9 kardeşimiz de yaralanmıştır. Kahraman Polisimiz Fethi Sekin tıpkı Hasan Tahsin gibi ateşin üzerine yiğitçe yürümüştür ve bu yürüyüşüyle büyük bir felaketi göğüslemiş, kendi canını hiçe sayarak bir katliamı önlemiştir. Allah şehidimizden razı olsun.”
“BİZDE DEVLET VE MİLLET BEKASINI KORUMAK İÇİN ER TÜKENMEZ, NEFER BİTMEZ, NEFES DİNMEZ”
Paylaştığı mesajlarda Şırnak’ta meydana gelen çatışma sonucunda şehit olan askerlere de değinen Bahçeli, “Yine bugün Şırnak Gabar Dağı’nda hainlerle çıkan çatışmada 2 Mehmedimiz şehit, 4’ü de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralı kardeşlerimize şifa dileklerimi iletiyor, başımız sağ olsun diyorum. İnsanlığın utanç vesikası caniler ve destekçileri bilsinler ki, Türkiye Çanakkale destanının namusuna sahiptir ve geçilemeyecektir. Bağımsızlığımıza leke sürmek, varlığımıza kelepçe vurmak isteyenleri imanımızla boğar, vakarımızla çiğner, dirayetimizle yok ederiz. Bizde devlet ve millet bekasını korumak için er tükenmez, nefer bitmez, nefes dinmez. Soysuzlara hayat haramdır. Biriz ve de hep güçlüyüz” ifadelerini kaydetti.  

Editör

Anahtar Kelimeler:
Devlet BahçeliMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.