MHP Çat’ta başkan değişmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çat ilçesi olağan kongresi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ın katılımı ile yapıldı.

admin
admin
19 Ağustos 2020 Çarşamba 17:58
MHP Çat’ta başkan değişmedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ile başlayan kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Pandemi nedeni ile sadece delegasyonun salonlara alındığı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildiği gözlendi.

“Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” düsturuna atıf yapılarak, ülkemizin içerisinde bulunduğu problemlerin çözümüne, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapmış olduğu katkılar anlatıldı.

“istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” teması ile başlatılan kongrelerin ülkemizin geleceğine, milletimizin refahına hizmet edecek kadroların başarılı olması için dilek ve temennileri ile Çat ilçe kongresi tamamlandı.

Kongre bittikten sonra MHP İl başkanı Naim Karataş, ilçe esnafını ziyaret etti. Karataş, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde, bütün sorunların üstesinden gelineceğini belirtti.

Kongre sonucunda MHP Çat İlçe Başkanlığına mevcut başkan Yılmaz Polat yeniden seçildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.