Meslektaşlarından Yazıcı’ya tam destek

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

admin
admin
05 Haziran 2018 Salı 03:04
Meslektaşlarından Yazıcı’ya tam destek

 

MHP Erzurum İl Başkanlığının belirlediği seçim programı kapsamında ilçelerde ve il genelinde gezilerine devam eden Yazıcı, üyesi olduğu Atatürk Üniversitesi öğretim üyelerini ziyaret etti.

“Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan” düsturuyla gecesini gündüzüne katan Ahmet Gökhan Yazıcı, mahalle mahalle, köy köy gezerek, partisinin seçim beyannamesini anlatıyor, seçmenlerden destek istiyor.

“Sen istersen o bir hayal değildir” sloganıyla yola çıkan Yazıcı, “Gerek öğrencilik ve gerekse akademik hayatımın mihenk taşı Atatürk Üniversitesi Rektörlük, Kampüs Eğitim Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi gezilerimizle seçim çalışmalarımıza devam ettik. 1992 yılından beri Yenişehir ve Erzurum Ülkü Ocakları başkanlıklarım sırasında bazen kapılarına dergi, bazen gece bileti satmak için, bazen seminerlerimize davet, bazen de istişare etmek için gittiğimiz mesleki ilham kaynağımız öğretim üyesi hocalarımızı, yeni nesil akademisyen arkadaşlarımızı, Rektörlük ve Fakülte yöneticilerimizi, iş yükünün omuzlarında yükseldiği çalışanlarımızı ziyaretle onurlandık. Cümlesine ayrı ayrı destek ve dualarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yazıcı, “Seçim programında kendisine eşlik eden MHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Yıldız ile MHP Palandöken İlçe Yöneticisi Alptekin Aydın’a ve kardeşim İbrahim Bostancı’ya hasleten kalb-i şükran ve minnetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.