MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI KARSLI, ERZURUM’DA

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, “Bizim siyaset hareketimiz Türkiye'ye yönelik bir siyasi hareket.” dedi.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:30
MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI KARSLI, ERZURUM’DA
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, “Bizim siyaset hareketimiz Türkiye'ye yönelik bir siyasi hareket.” dedi. 

Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı memleketi Erzurum’da görkemli bir şekilde karşılandı. Karslı, havaalanı çıkışında yaptığı kısa konuşmada hükümete yüklenerek artık tek çarenin Merkez Parti olduğunu söyledi ve yetki verilirse vaat ettiğimiz tüm icra atların yerine getireceklerinin sözünü verdi.

İlk Erzurum İl Binasına geçen Prof. Dr. Abdurrahim Karslı ve ekibi burada çalışmaları değerlendirdi, partilileriyle bir araya geldi. Daha sonra Erzurum Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen Karslı, “Bizim siyaset hareketimiz Türkiye'ye yönelik bir siyasi hareket.” dedi.

Siyaset anlayışlarının esasının ahlak temelli, adalet ve hukuk olduğunu vurgulayan Karslı, hukukun hayatın her alanına yayıldığı, düzenli, herkesin hukuka tabi olduğu, tereddüt etmediği, şeffaf, denetlenebilir bir hayatı Türk milletinin hayatına kazandırmak istediklerini ifade etti.

Türkiye'de eğitimle, hukukla, dış politika ve hukukla ilgili ciddi problemler olduğunu belirten Karslı, Türk insanın her noktada daha iyi yerlere götürmek gayreti içinde bulunduklarını, insanların menfaatinin kendileri için esas olduğunu bildirdi.

Karslı, “Halkımız, insanlarımız birebir konuşunca açılıyorlar. Bu korku imparatorluğunun kullandığı otokontrol mekanizmasından sıyrıldıklarında Merkez Parti’yi görüyorlar. Ancak bunu kameralar önünde ve toplumda dile getirmeye korkuyorlar, bir zarar göreceklerinden endişeleniyorlar.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2015 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.