MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI ERZURUM’A GELİYOR

Merkez Parti Erzurum’da Genel Başkan heyecanını yaşıyor.

26 Eylül 2014 Cuma 11:33
MERKEZ PARTİ GENEL BAŞKANI ERZURUM’A GELİYOR
Erzurum’da teşkilatlanmasını tamamlayan Merkez Parti’nin il binasının açılışı Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’nın katılımı ile 27 Eylül Cumartesi (Yarın) yapılacak.
Siyasetin yeni partisi Merkez Parti’de Erzurum İl Başkanlığı binası Cumartesi günü düzenlenecek törenle açılacak. Açılışa Erzurumlu olan Genel Başkan Abdurrahim Karslı ile Genel Başkan yardımcıları da katılacak. Genel Başkan Karslı ayrıca açılış sonrasında Erzurum’da bir dizi temaslarda da bulunacak. Merkez Parti İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, Merkez Parti’nin ihtiyaç üzerine vücut bulduğunu belirtti. Yıkıcı, “Türkiye’de yeni siyasetin bayraktarı olan partimiz kısa sürede büyük ilgi görmüş ve iktidarın gerçek alternatifi olduğunu ortaya koymuştur. İl örgütümüzün oluşturulması ve hizmet binamızın hazırlanması sırasında bu ilgi ve alakayı yakından gördük. Sayın genel başkanımızın katılımları ile hizmet karargahımızın açılışını Cumartesi günü yapacağız.” dedi.
İl başkanı Yıkıcı, “Erzurum il binasının açılışını bizzat genel başkanımız Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’nın yapacak olması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bütün Türkiye sevdalılarını açılışımıza bekliyoruz. Genel başkanımız açılış sonrasında da bir dizi etkinlik ve ziyaretlerde bulunacak” dedi. 
Öte yandan Merkez Parti Genel Başkanı 
Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, 28 Eylül Pazar günü de saat:13:00'te Doğu Anadolu Kongre Merkezi'nde 'Büyük Buluşma' adlı bir konferans verecek.

Editör

Son Güncelleme: 26.09.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.