MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MUSTAFA YAPICI OLDU

Tüm illerde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Merkez Parti’nin Erzurum İl Başkanı Mustafa Yapıcı oldu.

26 Ağustos 2014 Salı 23:28
MERKEZ PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MUSTAFA YAPICI OLDU
Toplam 22 ilde resmi yapılanmayı tamamlayan Merkez Parti’nin Eylül ayı sonunda Türkiye’nin tüm illerinde teşkilatlarını tamamlaması bekleniyor. Erzurum’da il başkanı olan iş adamı Mustafa Yapıcı yönetim kurulu ile birlikte kolları sıvadı ve seçim çalışmalarına başladı.

Merkez Parti’nin teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Haluk Pirimoğlu, yaptığı açıklamada, ‘’ Şu anda teşkilatlandığımız il sayısı 22’ye ulaştı. Bu sayının ay sonuna kadar tüm illeri kapsayacağını umuyoruz. 2015 seçimlerine hem Erzurum’da hem de diğer illerde iddialıyız. Türkiye’de yeni bir siyasi anlayış başlamıştır. Ve bu yeni siyasi anlayış iktidara doğru emin adımlarla ilerleyecektir. Görülecek ki, vatandaşlarımızın desteği ile Merkez Parti 2015 seçimlerinde iktidarın en büyük adayı olacaktır. Erzurum’luların il başkanlığımıza ve partimize göstermiş olduğu desteğe teşekkür ediyoruz. İyi bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Kurduğumuz bu kadrolarla iktidar yolumuz, iktidar yoludur’’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2014 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mstf dadas 2014-08-29 00:42:59

Mustafa yapici oldu diyorsunuz ..haluk pirimoglunu redim olarak gösteriliyor. ...mustafa yapicinin resmini koyunda taniyalim...kes kopyala haber yapyayin lutfen