MEHMET SEKMEN CANLI YAYINDA İSPAT ETTİ

İstanbul’un Kartal Belediye Başkanlığı’nı iki dönem yapan ve 30 Mart yerel seçimleri için bir kez daha aynı ilçeden aday olmaya hazırlanırkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sürpriz bir şekilde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı ilan edilen Mehmet Sekmen, “ithal aday” eleştirilerine katıldığı bir televizyon programında nüfus cüzdanını göstererek cevap verdi.

27 Mart 2014 Perşembe 09:41
MEHMET SEKMEN CANLI YAYINDA İSPAT ETTİ
1958 yılında Erzurum’un İspir İlçesi’nde dünyaya gelen ve 5 yaşındaki iken ailevi nedenlerle İstanbul’a yerleştiğini söyleyen Mehmet Sekmen, yaklaşık 3 aydır devam eden “ithal aday” eleştirilerine “nüfus cüzdanıyla” son noktayı koydu.
Erzurum’da uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV’de Seçim Pazarı programına katılarak gazetecilerin sorularını cevaplandıran AK Parti’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, MHP’nin her yerde “ithal aday” yakıştırması yaptığını belirterek, “Artık bu işe bir nokta koymanın zamanı geldi” dedi ve cebinden çıkardığı nüfus cüzdanını çıkardı ve “doğum yeri: İspir” yazısını gösterdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Aralık 2013’de adaylığını açıklamasının ardından siyasi rakiplerinin “ithal aday” söylentisini yaydığına dikkat çeken Sekmen, “2007 yılında yenilemesini yaptığım nüfus cüzdanımda gördüğünüz üzere doğum yeri Erzurum-İspir yazıyor. Erzurumlu bir ailenin ferdi olarak nasıl ithal aday oluyorum, bir türlü anlamış değilim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2014 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurullah cansu 2014-03-27 20:40:17

kadir topbas nereli ve nerde

Avatar
Ergün algan 2014-03-27 13:03:01

Koskoca erzurum da hicmi aday yoktu da basbakanin önerisie tepeden inme birini baskan yapmaya calisiyorsunuz. Erzurum belediye baskanlarindan cektigini dini ayri gavurdan cekmedi.Bunlardan biride Ahmet kücüklerdir.Ha sunu aklim ir basbakanin istexigi olmassa komür olmaz,bedava yiyecek olmaz,yesil kartolmaz. yani belescilik biter. asil korku bu olmali herhalde.

Avatar
zümrüt dağ 2014-03-27 12:44:18

Bende erzürümdan 18 yasında ayrıldım simdi 42 yasındayım ben simdi istanbuldan erzuruma gitsem sorunlarını nekadar bilebilirim yada hayatının tamamını erzurumda geriren kadar erzurumu bilebilirmiyim

Avatar
AYLA 2014-03-27 10:18:54

o ki̇mli̇ği̇n ön yüzü ya arkasi